.

4 зодии, които обичат да си играят със сърцето ви

Внимавайте с тези 4 зодиакални знака

4 зодии, които обичат да си играят със сърцето ви
Снимка: Instagram

В играта на любовта, играчите не са за предпочитане. Някои зодии са много добри в постановките и манипулациите и разбира се в това, да карат другия да страда. Така се чувстват специални и много готини, но всички зависи от това, ще има ли кой да им го позволи. Ако искате да се предпазите от тези опасни знаци, научете кои са и как да ги обезвредите:

 

1. Близнаци

 

Едва ли има учудени. Те са известни като най-добрите манипулатори, които умело ще си играят с вашите чувства. Близнаците имат две лица и ще ви показват ту едното, ту другото докато не не си поиграят достатъчно че да са доволни. Те мразят да бъдат сами, така че не се изненадвайте, ако откриете, че вие не сте нито най-важни, нито единствени в техния списък с любовници. 

 

2. Везни

 

Още един знак, който никак не обича самотата. Везните винаги ще си намерят компания и ще й се наслаждават пълноценно, бъдете сигурни. Трудно ще получите от тях някаква яснота на какво положение са вашите отношения, защото знаят, че това ще изисква от тях повече лоялност. Обикновено Везните имат различен партньор за всяка нужда – един за секс, друг за излизане и купони, трети за споделяне и разговори, четвърти – когато имат нужда от помощ или пари.

 

3. Стрелец

 

Песента „Girls Just Want to Have Fun” сякаш е създадена за Стрелците. Тези дами просто си търсят хубаво прекарване, а кой е казал, че да имаш много момчета не е забавно? Но не я бъркайте с използвачка на мъже, тя има най-добри намерения и иска всички да са доволни и щастливи. Но колкото и да й се иска, пак ще ви обърка и ще ви остави да гадаете – дали все пак няма да се получи нещо повече. Същото важи и за мъжете от зодията – те преследват желанията си и просто искат да се забавляват, не очаквайте сериозни обещания от тях.

 

4. Водолей

 

Те бягат от емоционално обвързване. Вие сте техен приятел и не се надявайте на повече. Сериозните връзки не са им приоритет, но ще държат няколко любовници наоколо, просто за забавление. Водолеите се гордеят със своята сила и независимост и не се нуждаят от партньор. Те ценят свободата си и не биха я заменили така лесно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...