.

Как се справяш с разправиите според зодията II част

Кой е готов да прости и кой да отмъсти

Как се справяш с разправиите според зодията II част
Снимка: Instagram

Със сигурност имате приятели или поне един такъв, а шансът да влезнете в конфликт понякога е много голям.

 

Никой не може да бъде съгласен с другия през цялото време, колкото и да се разбирате попринцип. Може да обичате приятелите си до смърт, но понякога просто ви късат нервите.

 

Възможно е дори дреболия, като  например промяна в плановете в последния момент да стане повод за скандал.

 

А понякога приятелите откриват голямо различие във вижданията си и тогава е въпрос на истинска мъдрост и разбиране, за да може приятелството да се запази.

 

За да видим как се справя всеки с подобни трудности в отношенията, ще се обърнем към звездите за съвет, защото астрологията може да покаже как всеки от нас реагира в подобна ситуация.

 

 

Везни

 

Като въздушен знак Везните обичат комуникацията, но пък мразят конфронтацията. Дори след голям скандал, те ще изчакат малко време и ще ви потърсят сякаш нищо не е станало.

 

Понякога Везните са смятани за повърхности, защото не обичат да се задълбочават в проблемите, които са довели до конфликт, но истината е, че те просто не могат да понесат тежките разговори, които се налага да водят.

 

За тях е по-лесно да се престорят, че нищо не е станало и да продължат напред. Везните обичат хармонията и искат да се върнат към мирното и щастливо приятелство възможно най-бързо.

 

Лошото е, че неизяснените проблеми водят до нов спор рани или късно.

 

Скорпион

 

Скорпионите ще таят злобата до края на живота си. Ако влезнете в голям конфликт с тях внимавайте – дори да се престорят на разсеяни те вече са намерили начин да ви отмъстят и е въпрос на време да го направят.

 

Те са трудни за разгадаване, защото на пръв поглед изглеждат спокойни и готини, но в действителност в душата им кипи вулкан от емоции.

 

След като си понесете наказанието и мине достатъчно време, за да се успокоят бурните страсти в душата на Скорпиона, ще дойде време за мир и слънчеви дни както преди.

 

 

Стрелец

 

Стрелецът не обича конфликтите и ще се опитва да ги избягва като ви подмята мнението си чрез шеги, освен това лесно прощава и държи на добрите отношения с приятелите си.

 

Стрелците са носители на мир и радост и умеят да разведряват хората, но ако все пак успеете да ги ядосате имате предвид, че ви чака ураган от огнен гняв (който обаче ще премине така бързо, както е и дошъл).

 

Понякога Стрелците обичат да се шегуват за важни неща, но не бива да взимате твърде навътре казаното от тях, защото едва ли го мислят наистина.

 

Козирог

 

Козирогът лесно се влияе от думите на околните и обикновено се решава на конфликт, в случай че някой роднина му е подсказал подобно действие.

 

Те поддържат много близки отношения със семейството си и ще последват съветите им с цената на всичко.

 

Ако влезнете в конфликт с Козирог, пригответе си повече от едно извинение. Освен за него, добре е да имате и за майка му, сестра му и т.н., защото те са добре запознати с детайлите около вашата разправия.

 

 

Водолей

 

Водолеят ще се държи странно и ще ви игнорира след кавга. Въпреки въздушната си природа и сила в комуникациите, той среща трудност в обсъждането на проблеми, възникнали при конфликт с приятел.

 

Въпреки че са много интелигентни, Водолеите трудно си изясняват емоциите, които изпитват и биха предпочели да останат настрана докато бурята утихне.

 

Те имат нужда от период, в който да помислят за нещата, защото ако избързате много с разговора едва ли ще срещнете разбиране в техните очи.

 

Риби

 

Рибите са внимателни и чувствителни в отношенията с близките и приятелите си, но ако бъдат наранени лошо могат да станат наистина жестоки в думите и делата си.

 

Когато страстите се успокоят те предпочитат да обсъдят въпроса, за да се уверят, че няма да се стига до подобни грозни сцени отново.

 

Рибите са интуитивни и състрадателни и след време ще погледнат и от вашата страна. Те не са злопаметни и умеят да прощават грешките, за съжаление често без другия да ги е осъзнал наистина.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...