.

Зодиите, които взаимно се учат на житейски уроци III част

И са напълно различни

Зодиите, които взаимно се учат на житейски уроци III част
Снимка: Instagram

Интересни са връзките с хора, които много приличат на нас и такива, които са напълно различни. Подобни отношения могат да бъдат много полезни и от тях да се научим на важни житейски уроци.

 

 

В астрологията има знаци, които си приличат. Като например Водолей и Скорпион, Близнаци и Дева, Рак и Лъв и др. В подобни съюзи може да се срещне борба за надмощие и всеки от партньорите да се почувства неразбран и неоценен, но пък има несравним чар в това да срещнеш някой, който прилича на теб, а да се погледнеш отстрани може да се окаже много полезно.

 

 

 

В други случаи хората са много различни, дори понякога се питат дали изобщо нещо ги свързва. Но като откриваме качества, които ни липсват може да се научим на тях, подражавайки на нашия така различен познат.

 

Ето кои зодиакални двойки са много различни, но проявяват силен интерес един към друг:

 

Дева и Овен

 

Овните са много припрени и винаги бързат нанякъде. Те не обмислят добре ситуацията преди да действат, да не говорим преди да кажат нещо. Ето какво могат да научат от  Девата, която обикновено премисля добре всяка дума и жест.

 

От друга страна Девите имат нужда да разчупят малко консервативното си мислене. Овните са винаги готови за новото и непознатото, което би могло да послужи за пример на земния знак.

 

 

Овните са големи инати и изобщо не подлагат под съмнение нещо, в което са убедени. Добре е да се научат от Девата да бъдат по-самокритични и да потърсят грешките си.

 

 

Подвижните Деви пък определено имат нужда от повече увереност, за да се отпуснат и да излязат от стремежа си за доказване пред другите, на което могат да се научат от така различния огнен, кардинален знак.

 

Овните се ядосват лесно, но умеят да прощават, а Девите са злопаметни и ще бъде много полезно за тях, ако опитат да бъдат по-широко скроени като Овните когато конфликтът се разреши.

 

 

Подвижният, земен знак има нужда от повече вяра. Въпреки силния му характер, той често се отчайва и обича да търси спасение в разни пороци.

 

Подобни крайности не са типична за Овена, който обикновено е оптимист и изпълнен с вяра. Ако Девата положи усилия би открила много важна за нея сила във вярата.

 

 

Земните Дева са много задълбочени. Те обичат да анализират и да разсъждават над нещата от живота и човешките взаимоотношения.

 

Овенът от друга страна е малко повърхностен. Той не си губи времето в излишни според него разсъждения и действа импулсивно, но би било чудесно, ако се науча от Девата да бъде по-проницателен и чувствителен.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...