регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Скорпион

Какво очаква водния знак през новата година

Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Скорпион
Снимка: Instagram

2018 ще донесе на сериозните Скорпиони много приключения. Често ще имат поводи и настроение да събират приятелите си и всички ще си прекарват чудесно. Усещането за свобода е глътка въздух за тях.

 

 

В работата определено ще им върви. Скорпионите имат много идеи и сега е моментът да ги подредят и да си направят план. Не бива да се оставят да бъдат разколебани от околните, те много добре знаят точно какво да правят.

 

Скорпионите обичат да определят нещата, но хората обикновено не се раждат начело на някоя компания. Пътят до подобен пост изисква време, а те не винаги имат търпението да го дочакат.

 

 

Звездите съветват водния, неподвижен знак да бъде по-търпелив и през това време да се заеме с другите си планове. Във финансов аспект Скорпионите няма от какво да се оплачат, парите винаги ги намират и през 2018 няма да бъде по-различно.

 

 

Добре е Скорпионите да внимават с прибързаните решения в любовния живот. Въпреки че са предпазливи, когато са силно увлечени са готови на необмислени постъпки, за които после може да съжаляват.

 

Необвързаните представители ще имат късмета да срещнат много мил човек, който не бива да изпускат. Скорпиони, бъдете по-настоятелни когато решите, че някой си заслужава и не се оставяйте голямото его да ви попречи.

 

 

 

Добре е Скорпионите да внимават в харченето на пари, защото ги очакват много забавления, но и задълженията няма да изчезнат. Способността им да пестят е пословична, но и дарбата им да похарчат всичко за много кратко време също.

 

През първата половина на годината ги очаква много добро здраве, но след това трябва да обърнат внимание на имунната си система, която има нужда от подсилване. Натоварването в работата и напрегнатата им природа могат да причинят неразположение.

 

В семейството Скорпионите обикновено са скалата, на която всички се опират, с изключение на моментите, когато решават да рискуват прекалено и сами губят почва под краката си. Добре е да помнят, че не са длъжни да носят отговорност за всичко и тази година да си дават повече почивка.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...