.

Най-доброто място за почивка според зодията! II част

Където ще се чувствате прекрасно

Най-доброто място за почивка според зодията! II част
Снимка: Instagram

Ако вече мечтаете за лятна почивка, определено трябва да видите какво предлагат звездите за най-подходяща дестинация това лято. Всеки зодиакален знак е уникален и има свое виждане за това къде е най-готиното място за релакс. Вижте къде да планирате пътуването си според зодията:

 

Вижте първата част тук:

 

Везни

 

Остров Принц Едуард, Канада - Вие обичате нежността и спокойните места, където можете да размишлявате докато се възхищавате на гледки, които рядко се откриват. Този остров е идеалното място, където може да се насладите на любовта си към природата и чистия въздух. Любознателната ви страна определено има какво да научи от богатата история на местността, а щом опитате морските деликатеси няма да искате да се връщате!

 

 

Скорпион

 

Кейптаун, Южна Африка – Вие ще обикнете красотата и страстта на Кейптаун. Този огромен пристанищен град има оживен нощен живот, но естествената красота, която включва планини и туризъм, плажове и приключения също ще ви грабне. Там има почти всичко, което можете да си пожелаете, включително пингвини на плажа! Обичате новите преживявания и жизнеността на този град ще ви хипнотизира.

 

 

Стрелец

 

Рим, Италия – Обичате да мечтаете за далечни страни, екзотични култури, вълнуващи приключения, но имате нужда и от романтика, и най-доброто място за вас е Рим. Ценители на изкуството, в италианския град ще се запознаете с едни от най-зашеметяващите творения, а романтичното излъчване на вековна архитектура ще ви пренесе в магичен свят.

 

 

Козирог

 

Тайланд – Идеята да отсъствате от работа за толкова дълго вероятно ви притеснява, защото ангажиментите не ви дават мира, но една почивка до спиращите дъха тайландски острови никак няма да ви навреди. Много ще ви допадне тази култура, храна и обичаи, а красивите плажове, където може да релаксирате ще ви отнесат далеч от всички тревоги.

 

 

Водолей

 

Бора Бора – Вие цените времето, което прекарвате сами, защото и без това не е много, нали? Определено ще ви хареса място, където да се изолирате от света, но същевременно имате луксозни удобства. Бора Бора има бунгала, които се издигат малко над водата, така че може да скочите от вратата направо в кристалните води. Определено трябва да опитате гмуркане в невероятния коралов риф, защото морската красота ви е пленявала винаги.

 

 

Риби

 

Флоренция, Италия - Гладът ви за романтика ще срещне райско място във Флоренция, която окончателно ще открадне сърцето ви! Изкуството, което ще видите може да ви накара да останете там завинаги, а самият град е цял шедьовър. История, музеи, храна, музика – всичко е като в приказките! Разхождайки се по улиците на града вие ще го усетите като родно място.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...