.

Зодиите, които са най-лоши ШОФЬОРИ

Те са опасни зад волана

Зодиите, които са най-лоши ШОФЬОРИ
Снимка: Pixabay

Какво означава лош шофьор? Те обикновено са твърде напористи и агресивни, а същевременно нямат достатъчно добра преценка за пътната обстановка, или пък са ужасно разсеяни.

 

Вече разбрахме кои зодиакални знаци са най-добрите шофьори, а сега ще видим и кои са най-лошите:

 

1. Овен

 

Овните са редовни участници в ПТП. За тях сякаш да предизвикат катастрофа не е нещо особено лошо или страшно.

 

В кръвта им е да влизат в конфликти и да изпадат в крайно агресивни настроения, затова Овните са на първо място сред най-лошите и най-опасни шофьори.

 

Огнената природа на знака го кара да се бори задължително за първото място – те непрестанно засичат другите участници в движението, изпреварват на най-неподходящи места и карат с несъобразена скорост при опасни условия.

 

2. Риби

 

Рибите са толкова непрактични, че за тях да съобразят ситуацията на пътя адекватно си е цяло изпитание.

 

Те са отнесени в разни мисли и разсъждения и се разсейват ужасно лесно. Движенията и поведението на останалите пътници в колата лесно ги разсейва, да не говорим какво става, когато видят нещо интересно покрай пътя.

 

Понякога Рибите проявяват твърде голяма толерантност и са в състояние да набият спирачки, за да пропуснат пешеходец, който дори не очаква да получи предимство, тъй като пресича неправилно, без да съобразят, че могат да предизвикат катастрофа с колата зад тях.

 

 

3. Скорпион

 

Скорпионите са невероятно самоуверени. Това е чудесно и много необходимо, но за да бъдеш добър шофьор е добре да не се надценяваш.

 

Освен това те са много отмъстителни и когато някой ги засече или дори изпревари, са в състояние да търсят справедливост до дупка!

 

Състезания, псуване, заплахи – това задължително е в техния репертоар, като да бъдеш пасажер в колата на Скорпиона си е едно наистина напрегнато преживяване.

 

Снимки: Pixeles, Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 3 години
0
1
!
Отговори
ne 6ofiram i mi e mnogo spokoino.
Lilly23
преди 3 години
3
2
!
Отговори
А Водолеят на кое място е?
Страница 1 от 1