.

Седмичен любовен хороскоп 11 юни - 17 юни

Какво ви чака тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 11 юни - 17 юни
Снимка: Pexels

Овен


Настроението ви е все по-малко учебно и все повече любовно. През тази седмица определено ще има „раздвижване“ на емоционалния фон. При това преживяванията ще са различни за групата на имащите и тази на нямащите гадже.


Първите може с отегчение да забележат, че актуалната „половинка“ вече не им е интересна. Скрийте се зад фразата „имам много да уча, оформят ми годишните оценки, не можем да се видим“, за да не се разделите без време, че и без повод.


При вторите ситуацията е по-тарикатска. Те точно под предлог за взаимопомощ и с въпроса: „защо не ми обясниш еди-какво си?“ може да спечелят нечие сърце.


Телец

 

За представителите на вашия знак предстои един леко „безцветен“ период. Отношенията с приятел/ката ще са спокойни за разлика от отношенията с членовете на семейството. Споровете у дома, претенциите на родителите леко ще ви поизнервят, така че преценявайте внимателно дали да си насрочвате ли срещи или не. Гаджето може да ви разведри, утеши, покаже съчувствие, но може и да не се заинтересува от неволите ви, което малко или много ще ви огорчи.


Свободните Телци са в по-изгодна позиция. Може да не попаднат в лапите на любовта, но пък и няма да си създадат проблеми от романтичен характер.


Близнаци

 

Неизчерпаемото ви любопитство и жажда за нови емоции през тази седмица ще ви подтикват да експериментирате. Да си знаете предварително, че независимо от степента ви на независимост, експериментите в любовната област ще са критично несполучливи. Мъдрата препоръка „не дърпай лъва за опашката“ във вашия случай би звучала като „не давай повод на гаджето да ревнува“, ако не искате да стовари върху главата ви цялата тежест на основателния си гняв.


Нямащите приятел/ка ще подскачат от флирт на флирт като пойна птичка върху шипков храст. Едва ли ще поставят начало на сериозна връзка просто, защото още не са сигурни, че я искат.


Рак

 

Любвеобилни сте и привлекателни, което пък е предпоставка за добро настроение. Ще постигнете успех в почти всичко, с което се захванете. Всъщност, през повечето време няма да се занимавате със свои задачи, а с тези на „половинката“ или на някой, когото се опитвате да впечатлите. Действайте смело, ще постигнете целта си. Ако сте вече във връзка, то той/тя напълно ще се убеди, че без вас не може и че времето заедно е много ценно, защото лети прекалено бързо.


За търсачите на сериозна връзка настъпва „моментът на истината“. Те ще разберат, че любовта като мащабно чувство и философска категория започва с отношение към съвсем конкретна личност.


Лъв

 

През тази седмица Венера ще навлезе във вашия знак, което е убедителен сигнал за любовни емоции. Влиянието й ще е нееднозначно, така че не може да се каже със сигурност какво ще се случи. Вариантите са различни. Може да стабилизирате съществуващата си връзка, да започнете успоредно още една или пък да станете обект на нечий интерес. Може просто да впечатлявате и привличате към себе си вниманието на околните, а романтичните преживявания да са повърхностни и краткотрайни.


Каквото и да стане истината е една. Със сигурност няма да ви е скучно, а дали ще се забавлявате самостоятелно или в нечие предпочитано присъствие зависи изцяло от личните ви предпочитания.


Дева

 

Не е изключено да имате леки затруднения във всички сфери на дейност през тази седмица. Добрата новина е, че ще разполагате с достатъчно време, за да оправите нещата или, ако сте допуснали някакви грешки, да внесете съответните корекции. Лошата е, че ще сте доста неспокойни, с непривични за вас паник-атаки, които макар и рядко, ще ви създават усещане за несигурност.


Състоянието ви ще се отрази в частност и на личните отношения. Възможно е да ви връхлетят куп риторични въпроси от рода на: той/тя заслужава ли доверието ми, колко дълго ще сме заедно, да направя ли първата крачка…


Намалете темпото и „задръжте топката“. Моментът не е подходящ за окончателни решения. Изчакайте, докато възвърнете привичната си самоувереност. Ще разполагате с достатъчно време и убедителни аргументи за избора си.


Везни

 

Предстои ви труден избор между полезното и приятното. Напълно сте убедени, че е належащо да се занимавате с текущите си задължения и в същото време мислите ви са изцяло насочени към възможностите за каквито ви хрумнат развлечения. Първото, което е желателно да направите е „ревизия“ на джобните. Преценете с какви финанси разполагате и се постарайте да ги употребявате пестеливо.


Ще се чувствате по-спокойни, ако прекарвате свободното време с ежедневните приятели, а не с личността на любовните ви трепети. Така хем ще си създадете предпочитани развлечения, хем няма да се натоварвате със силни емоции.


Мислете за практическите си занимания, любовта е навсякъде и ще ви поведе по стръмните си пътеки тогава, когато сте в състояние да я усетите изцяло със сърцето си.


 Скорпион

 

Когато става дума за любов вие винаги сте готови за нещо ново. През тази седмица въображението ви работи на бързи обороти. Споделете фантазиите с гаджето и наблюдавайте. По част от тях ще се запали, от други истински ще се възмути. Много важен момент на опознаване, който ще ви помогне да разберете колко е силна и дали е перспективна връзката ви.


Ще осъзнаете и някои истини за себе си, като например дали сте готови да давате онова, което изисквате. А за някои Скорпиони новото ще се окаже „добре забравеното старо“. Човек от миналото ще напомни за себе си, но помислете добре, преди да „регенерирате“ връзката.


Стрелец

 

Съществените преживявания през тази седмица ще са свързани повече с личните ви успехи, отколкото романтичните връзки. Усилията, положени през последните месеци ще дадат резултат и, дори да се налага да повишавате някои оценки в училище, ще постигнете напредък не толкова с усвояване на нова информация, колкото с логично мислене и обща култура. Рано е да се възгордявате, но ще е съвсем навременно, ако предложите помощ на приятел/ката си. Поне попитайте, интересът ви ще бъде оценен високо.


Напредъкът ще се отрази стимулиращо на онези от вас, които все още си нямат гадже, но и ще ги постави в малко Хамлетовска ситуация. Въпросът „да бъда или да не бъда“ ще звучи като „решавам сам или се съобразявам“. Дори да не стигнете до отговор поне ще сте си дали тема за размисъл.


 Козирог

 

С приближаването на ваканцията ставате все по-спокойни. През тази седмица ще се превърнете в истински „рицари на добротата“. Ще сте много повече склонни на компромиси и много по-екипни от обикновено. Каквито и спорове да сте имали с приятел/ката си сега е моментът да ги уредите. Ако той/тя не разполага с толкова свободно време, колкото вие, не настоявайте да сте заедно непрекъснато. Напротив, виждайте се по-рядко, но за по-дълго време и превръщайте всяка среща в малко романтично приключение.


Доброто настроение ще е постоянен спътник и на Козирозите, които не са ангажирани със сериозна връзка. Те, обаче, ще мислят първо за финансите си, а чак след това за романтика. При това не просто за парите като самоцел, а за това как да си осигурят достатъчно пари, за да си позволят любимите забавления. До края на седмицата със сигурност ще са оформили печелившата тактика.

 

 Водолей

 

Ще разполагате с твърде малко свободно време през тази седмица. Ще се наложи да наваксате пропуснатото или да се мобилизирате, за постигане на по-високи резултати. Освен за себе си ще трябва да мислите и за близките приятели, а може би и за „половинката“ си. На моменти ситуацията ще е доста напрегната, но ако заложите на чувството си за хумор и оригиналните хрумвания ще се справите със затрудненията. Не изпадайте в крайности и не оправдавайте разсеяността си (или мързела) с влюбеност.


Настроението на свободните е нестабилно и на моменти ще изпадат в крайности по отношение на романтичните си желания. Ту ще искат да са сами и никой да не ги безпокои, ту ще решат, че са влюбени в няколко души едновременно. Добре, че близките упорито ще ги засипват със задачи, та да ги спасят от собствения им хаос.


Риби


Контактите ви ще са интензивни през тази седмица. Ще са повече с публична насоченост, по интереси, но ще са свързани с нови запознанства. Независимо дали имате приятел/ка или не, ще срещнете хора, които истински ще ви впечатлят. Изграждайте си мнение, но само в рамките на реалното общуване. Виртуалните „разговори“ няма да доведат до нищо добро. Не е изключено през тази седмица да се замислите за състоянието на съществуващите към момента отношения. Анализирайте, но не бързайте да „горите мостовете“.


За нямащите гадже ще има изненади. Точно, когато сте решили, че някой е достатъчно подходящ да ви акомпанира ще ви запознаят с друга, още по-привлекателна личност. Доверете се на интуицията си, ще ви подскаже правилният избор.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...