.

Подходящият обяд за зодиакалните знаци

Вижте какъв е той

Ивета Иванова
Подходящият обяд за зодиакалните знаци
Снимка: Pexels

Овен - дюнер/джоб с пилешко

 

Овните са огнен знак и кипят от енергия. Трябва им нещо по-калорично и пикантно, за да ги зареди и да им даде още сили. Те са заети, вършат много неща наведнъж, затова нямат време за дълъг обяд. Затова и рядко сядат в заведение, дори да имат дълга обедна почивка - предпочитат фастфууд. Дюнер или джоб, пълен с пилешко месо, картофи, зеленчуци, подправки и сос е идеален вариант за тях.

 


Телец - сандвич

 

Телците са традиционалисти и харесват класическите неща. Те трудно правят промени около себе си. Затова за тях най-подходящ е този обяд, който вероятно са имали/имат и в училище - домашен сандвич. Това може да са филии, намазани с пастет, с фъстъчено масло или с маргарин и шунка/колбас.

 


Близнаци - Гофрети, палачинки

 

Мразят статуквото, затова и няма да имат класически обяд. По-скоро на обяд ще ядат неща, които са подходящи за закуска. Така или иначе, рядко закусват. Но дори да са закусвали, ще повторят закуската и по обяд. За тях добър вариант са гофрети, палачинки със сладко, принцеси с яйце и сирене.

 


Рак - макарони

 

Раците са много емоционални, затова на тях им трябва вкусна храна, която ще ги накара да се почувстват по-добре, когато са под стрес или натъжени, а това се случва често. Обядват макарони със сирене. Като водни знаци, харесват и морски деликатеси - омар или миди.

 


Лъв - паста

 

Лъвовете са креативни и слънчеви, затова им трябва интересна и цветна храна. Колкото по-цветна е храната, толкова по-добро е настроението им. Обичат да ядат италианска паста, комбинирана с много видове зеленчуци.

 


Дева - плодове

 

Тези зодиакални знаци се хранят здравословно и се съобразяват какво хапват. Затова обожават на обяд да хапват купичка плодове. Комбинират ягоди, праскови, банани, киви, сини сливи. Понякога смесват плодовете с кисело мляко. Много са подредени, което им помага и да нареждат плодовете по интересни начини и да впечатляват околните.

 


Везни - пица

 

Те са от хората, които обичат да споделят храната си. Поръчват пица, но раздават голяма част от нея на приятели и колеги. Това ги прави щастливи. Пицата е ястието, което е най-подходящо за черпене, пък и напомня точно за приятелски събирания и купони, затова е предпочитано от везните.

 


Скорпион - Салата

 

Скорпионите пазят ресурсите, пестеливи са и знаят как да направят от нищо - нещо. За обяд си правят салати - едновременно е полезно, не изисква много време, а и е диетично. Комбинират различни зеленчуци и правят вкусни ястия. Вечер ядат по-обилно, след изтощението от задълженията през деня.

 


Стрелец - Китайска кухня

 

Обожават пътешествията, затова не е странно, че обичат да опитват екзотична храна и да си спомнят за вълнуващите си преживявания. Ядат ястия от цял свят, но китайско се намира най-лесно, затова залагат основно на него.

 


Козирог - от всичко по малко

 

Дисциплинирани са и са от зодиите, които могат да спазват строги диети без проблем. Ядат от всичко, но по малки порции. Взимат си пакетирани храни - грах, парче пиле, пълнени чушки, салати, порции плодове. Важно е да взимат всякакви хранителни продукти и знаят какво количество е най-добро за тях.

 


Водолей - Летни салати

 

Независимо от сезона, водолеите предпочитат лекият обяд. Най-често ще ги видите да ядат зеленчукова салата или порция плодове с топинг сметана. Не са големи фенове на месото, особено през обедните часове.

 


Риби - Супи

 

Топлите супи са им слабост. Това е така, защото те са състрадателни и обичат да помагат на другите, сякаш супата олицетворява точно това. Грижат се за болните си приятели, като им носят супи, плодове и сокове. А самите те правят много вкусни супи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
0
2
!
Отговори
interesno mujut kogoto obojavam i e goliam bliznak dali i toi obi4a gofretki i pala4inki ,,,,za hlapence , ve4e znaia 4e e taka
Страница 1 от 1