.

Какви са зодиите в Instagram?

Ето какви са

Ивета Иванова
Какви са зодиите в Instagram?
Снимка: Pexels

Овен

 

Те постват миймове и забавни клипчета - как хора се спъват и падат, например. Игриви са в социалните мрежи. Смеят се шумно и истерично, когато видят някои забавни постове. И пишат смешни коментари.

 


Телец

 

Столкъри. Като детективи са, в тях сякаш живее следовател, който постоянно разгадава кой къде е и какво прави. Но са и много емоционални - правят чувствени постове. Разкриват сърцето си пред всички.

 


Близнаци

 

Царете на Instagram. Всичките им приятели им пишат и споделят какво се случва и какво правят в момента. Разбират всички тайни. Близнаците винаги пишат остроумни и ефектни коментари на снимки на приятели.

 


Рак

 

Срамежливи са, но имат силна интуиция. Случва се тъкмо да си помислят за някого и той да хареса снимката, която са постнали. Раците много внимателно проверяват хаштаговете си и коментарите си за правописни грешки.

 


Лъв

 

Чаровниците на Instagram. Правят си най-забележителните селфита. А жените от тази зодия винаги са с впечатляващ грим на снимките си. В живота може да създават драми, но в социалните мрежи са елегантни и на ниво.

 


Дева

 

Следят всичко, дори да не признават. Дори детайлите - таговете, емотиконите, всички коментари, приятелите, последователите, филтъра на фотото. Но рядко самите те коментират постове.

 


Везни

 

Везните са дипломати и в тази социална мрежа. Изразяват възгледите си и винаги има какво да кажат. Подкрепят и другите, когато са публикували нещо стойностно.

 


Скорпион

 

Имат профили в много мрежи, но като цяло са скептици по отношение на тях. Не търпят безсмислици, а често има и такива постове. Внимават какви хора добавят в Instagram. Лайкват рядко, само когато наистина харесат много нещо видяно.

 


Стрелец

 

Стрелецът е готов на всичко. По всяко време. Затова, когато са с приятели и се забавляват постват много видеа в Instagram Stories. Постоянно харесват и коментират снимки.

 


Козирог

 

Приемат живота като нещо много сериозно, затова социалните мрежи са вид бягство за тях. Скролват снимките и понякога така се залисват, че се сепват и се плашат, че са изгубили много време, без да правят нищо полезно.

 


Водолей

 

Водолеят съчетава много неща. Понякога е столкър, друг път лидер, който изразява идеите си, често и този, който разпалва скандал и спор с коментарите си под определена снимка. Обича виртуалните конфликти.

 


Риби

 

Мечтатели са и са мистериозни, но успяват да разкрият някои от желанията и тайните си чрез снимките, които постват. Умеят да пишат въздействащи и сладки коментари. Но и си служат много добре с черния хумор и иронията.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...