.

6 зодии, които винаги ще ви подкрепят

Проверете кои са те

Ивета Иванова
6 зодии, които винаги ще ви подкрепят
Снимка: Pexels

Овен

 

Овните постоянно проверяват как се чувствате и питат дали сте добре. Така показват своята подкрепа и загриженост. Не са от хората, които ще прекъснат контакт или няма да се чуват с вас няколко седмици. Те поддържат връзка постоянно. Може и да не ви звънят и търсят всеки ден, но ще го правят често, особено като знаят, че имате проблеми.

 


Близнаци

 

Близнаците умеят да помагат, когато другите около тях не могат да си съберат мислите и да осъзнаят проблема си. Тези зодиакални знаци знаят точно какви въпроси да зададат и как да ви предразположат да говорите за тревогите си. Когато осъзнаете каква е ситуацията, близнаците са и тези, които измислят възможни решения.

 


Риби

 

Тъй като рибите са много интуитивни, те сякаш веднага разбират какво ви има, от какъв тип подкрепа се нуждаете, и по кое време да ви помогнат. Много са грижовни. Ако се нуждаете от съвет или рамо да поплачете, рибите веднага идват на помощ. И ще се отнесат към вас с много разбиране и любов. Ако един път сте пробили път към сърцето на тези знаци, те никога няма да ви предадат и изоставят.

 


Дева

 

Те умеят да вземат добри решения и да поправят грешките. Винаги намират изход от проблемни ситуации, измислят много варианти за решение. На девите може да имате доверие - дори за лични неща и тайни. Няма да предадат това доверие и винаги ще ви подкрепят. Дори понякога ще правят повече от нужното, неща, които не сте ги помолили да направят.

 


Везни

 

Везните показват, че ви подкрепят, като създават за вас среда, лишена от стрес и грижи. Те искат да си починете като сте с тях, поне за малко да забравите проблемите и лошите неща в живота ви. Могат дори да ви помогнат с домашни задължения, пазаруване и т.н., за да ви оставят повече време за развлечение или за справяне с проблема. Ще са плътно до вас, ако протестирате или изказвате мнение публично.

 


Рак

 

За раците няма нищо по-важно от подкрепата, насочена към близките хора и семейството. Грижат се за всички, които обичат. Те не просто ще са до вас в тежък момент, те ще ви говорят, ще ви утешават, ще показват с действия колко много значите за тях и колко ви обичат. Ще се чувствате сякаш ви помагат и подкрепят няколко човека, а не само едни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
0
6
!
Отговори
tova ne e do zodiata . za men pone sa 4uvstva kum 4ovek . vsi4ko e v tova .
Страница 1 от 1