.

Кой е най-големият проблем на всяка зодия?

Вижте с кое отблъскват зодиите

Ивета Иванова
Кой е най-големият проблем на всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Овен

 

Постоянно се нуждаят от внимание и признание. Налагат идеите и мненията си, без да се интересуват от ситуацията, контекста и другите гледни точки. Винаги трябва те да са прави, дори когато не са имали опит с нещо, с което другите са имали. Фокусират се само върху себе си и своите нужди, всеки трябва да слуша тях.

 


Телец

 

Имат огромен проблем с ината си. Не искат да виждат света по никакъв друг начин, освен по своя. Не ценят съветите на околните. Много са морални и етични, но никога не приемат, че хората имат различни ценности. Убедени са, че истината е абсолютна и бързо зачеркват от живота си хора с други принципи.

 


Близнаци

 

Често ги обвиняват, че са двулични и има нещо вярно. Много бързо си менят настроенията и мненията, сякаш в тях живеят две различни личности. Не винаги го правят с лошо, просто много се влияят от конкретния момент. Анализират всичко и обсъждат дълго нещата, но трудно поддържат приятелства, защото постоянно са с различно мнение.

 


Рак

 

Най-емоционалните знаци, и то във всеки един аспект от живота си. Понякога могат да са прекалено съпричастни, другите се дразнят от това. Влияят се много от чувствата си и действат спрямо тях, което може да изплаши околните - раците могат да изглеждат като истерици или прекалено раними.

 


Лъв

 

Управлява ги Слънцето и са блестящи, весели, енергични. Но трябва да осъзнаят, че Земята се върти само около Слънцето, не и около тях. Не може да очакват, че всички постоянно ще им обръщат внимание и ще ги хвалят. Имат най-голямото его от всички зодии. Искат винаги да бъдат забелязвани и почитани като кралски особи.

 


Дева

 

По принцип са скромни, разумни, практични и работят здраво. Но искат да се справят перфектно с всичко и затова стават дразнещи за околните. Прекалено много се фокусират над детайлите, опитват се да направят всичко по-добро и така създават напрежение в работна среда. Критикуват много.

 


Везни

 

Много са социални и обожават да общуват с хора. Сприятеляват се бързо и изключително лесно, затова някои хора ги мислят за лицемерни - няма как да си приятел с всички. Те не са лицемери, проблемът е, че усещат другите хора и се държат с всеки по начина, по който ще му хареса. Трябва да има някакъв баланс и да покажат своето истинско лице.

 


Скорпион

 

Обожават мистериите и да разнищват хора и ситуации. Понякога намират по-дълбок смисъл в нещо, което реално няма толкова смисъл. Не всичко е тайнствено, не всичко символизира нещо друго. Трябва да спрат да анализират всичко и премислят ситуациите. Самите те не искат да разкрият нищо за себе си и околните трудно ги разбират.

 


Стрелец

 

Никога не спират да се стремят към нови знания. Рискуват и винаги излизат от зоната си на комфорт. Пътуват много, поемат предизвикателства. Затова трупат опит и научават доста неща. Но това, че сякаш знаят всичко и се изтъкват, дразни другите. Коментират, дори когато никой не е искал мнението им.

 


Козирог

 

Не си позволяват да разпуснат и да се успокоят. Винаги са под напрежение. Най-сериозните и работливи знаци в зодиака. Често избират работата през удоволствията. Трябва понякога да нарушават дисциплината, да не се стараят да контролират всичко. И да зарежат задълженията, за да се позабавляват.

 


Водолей

 

Обичат да изпъкват, да са уникални. Намесват се в дискусии, изказват много различно от другите мнение и се опитват да убедят околните защо са прави. Понякога са ексцентрични и това плаши хората. Бунтари са и водачи, но трябва да знаят, че не могат да създадат своя армия - не всеки е като тях.

 


Риби

 

Трябва да се събудят. Потопени са в собствения си свят, губят се в мечтите и фантазиите. Никой не може да грабне вниманието им за дълго, рибите винаги потъват в свои мисли. Това се струва грубо на другите. Иначе тези знаци са чувствителни и помагат, но и те менят настроението си бързо, което може да е натоварващо за околните.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
3
!
Отговори
ima dosta viarno napisano . no pak kazvam ne sum naiasno dokude e istina i otkude zapo4vat okultnite pisania
Страница 1 от 1