.

6 зодии, които се грижат за приятелите си

Може да ги търсите за съвет и помощ

Ивета Иванова
6 зодии, които се грижат за приятелите си
Снимка: Pexels

Има някои хора, които се чувстват като защитници на другите. И винаги искат да се уверят, че хората от компанията им са добре, изкарват си приятно и се забавляват. Те се грижат за комфорта и удобството на приятелите си и опитват да помагат в различни ситуации. Ето кои зодии са най-грижовните в компаниите. 

 


Риби

 

На тях се вярва и разчита най-много. И на партита, и на обикновени излизания и разходки. Рибите са чувствителни и мили. Ако в момента не можете да се обърнете към роднини или много близки приятели, тези зодии ще ви дадат страхотни съвети и ще проявят разбиране и съчувствие.

 


Везни

 

Везните никога не реагират импулсивно, затова може да се разчита на тях. Като им кажете проблема си, те първо ще обсъдят с вас ситуацията, ще претеглят минусите и плюсовете и тогава ще предприемате действие заедно. Те са постоянни и може да им вярвате. Приятелите им разчитат на преценката им и ги слушат.

 


Дева

 

Девите много се радват, когато могат да глезят приятелите си и да ги обсипят с нежност. Ако им намекнете, че се нуждаете от малко утеха и мили думи, тези знаци ще забравят колко обичат да съдят и критикуват. И ще станат много мили, щедри, ще ви правят подаръци и изненади. Превръщат се в такива, когато виждат, че някой им вярва.

 


Стрелец

 

Обичат да учат другите. Да предават знанието си на близките си, да го споделят и винаги го правят оригинално и запомнящо се. Те са като родители и учители, които дават нови знания, но без това да изглежда скучно или като по задължение. Обичат да помагат, защото имат много опит и ще ви кажат истината.

 


Лъв

 

Когато ви трябва човек за спешен случай, това е кралят на животните. Лъвът  се справя прекрасно в екстремни ситуации, изискващи бързо решение. Той няма да се колебае, да се бави, а ще се справи веднага с тежкия проблем. Затова може да разчитате на тези зодии. Мислят бързо, но ви изслушват и правят правилните ходове.

 


Близнаци

 

Ако сте приятели с Близнаци, знаете, че те винаги ще вземат вашата страна по време на спор с враг или не толкова близък. Защитават приятелите си до последно, дори когато не са прави. Правят го, защото вярват във вас, обичат ви и искат най-доброто за близките си. Намират решения, дават съвети, грижовни са и са щедри - ще ви правят изненади.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...