.

4 зодии, които обожават Хелоуин

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които обожават Хелоуин
Снимка: Pexels

Празнуването на Хелоуин става все по-модерно и у нас. Има няколко зодии, които се вълнуват много, когато дойде октомври, защото знаят, че партито с маски и костюми е незабравимо. Ето кои са те.

 


Близнаци

 

Близнаците имат две лица и често са сравнявани с хамелеони. Променят си мненията, променят възгледите си, сякаш в тях има няколко личности. Знаят как да впечатлят околните. Затова не е изненада, че обичат да се маскират и да се правят на други. Превъплъщават се успешно в героя, които имитират и заслужават първо място за най-сполучлив костюм.

 


Скорпион

 

Скорпионите са родени около Хелоуин. Дори да са в края на ноември, пак носят духа на празника в себе си. Това е техният сезон. Тези знаци често са свързвани с мистерията, тъмнината, ужаса, тъгата. Като малки някои деца се плашат от Хелоуин, но не и скорпионите. Те винаги имат интересни и креативни идеи за костюми и чувстват празника като свой.

 

Как да се маскират зодиите на Хелоуин?

 


Стрелец

 

Обожават купоните за Хелоуин. Стрелците са големи приключенци, така че с удоволствие обикалят по страшни, изоставени места, посещават къщи, в които уж живеят духове. Няма нещо, което да ги уплаши, дори през нощта. Те са душата на компанията по време на партито и винаги избират най-страшния филм за гледане. За тях това е луд, див и магичен празник.

 

Първа част: Най-търсените костюми за Хелоуин


Водолей

 

Водолеите са ексцентрични, шантави, различни. Хората ги уважават заради това, но понякога и малко се плашат. Тези знаци са свикнали да са чудати и особени, затова в маскараден костюм се чувстват перфектно. Воъбще не им пука какво мислят другите за тях. На празника са оригинални и когато са в образ разказват най-интересните страшни истории и развиват конспиративни теории.

 

5 зодии, които са доста цинични


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...