.

6 неща, които правят хората, които обожават Коледа

От тях ли сте?

Ивета Иванова
6 неща, които правят хората, които обожават Коледа
Снимка: Pixabay

Някои хора просто обожават коледните празници и коледното настроение. Чакат с нетърпение да дадат и получат подаръци, украсяват доста, слушат коледна музика, посещават базари. Те започват да се приготвят за празничните дни още от ноември. Ето и по какво ще познаете кои са най-големите маниаци на тази тема.

 


Носят коледни пуловери

 

Някои хора ги слагат на шега или само на самия ден. И то за семейната снимка. Но тези, които обичат празниците, носят пуловери с елен, снежен човек, Дядо Коледа, снежинки или коледни елхи по 2-3 месеца.

 


Постоянно пият горещ шоколад, какао...

 

В студеното време е традиция да се пият топли напитки. Много е уютно да си на топло вкъщи, да си пуснеш коледен филм и да пиеш горещ шоколад, мляко, мляко с какао и т.н. Освен, че тези хора го правят всяка вечер, те пият такива напитки и през деня, в училище, на работа и т.н. И искат всичко да им бъде поднесено в чаша с коледни картинки, затова избират подходящите напитки.

 


Маратон с филми

 

По празниците всеки може да изгледа 1-2 празнични филма. Но хората, които обожават Коледа, гледат коледни филми поне 1 месец. Правят си списък или поне план кой филм кога да изгледат. Гледат за пореден път стари класики, търсят си и нови филми. Естествено - в компанията на пуканки, горещ шоколад, коледни лакомства.

 


Пишат картички

 

Знаят, че другите подаръци са по-важни, но обичат да избират различна картичка с различна коледна рисунка за всеки. Измислят и оригинални пожелания, които са свързани с духа на празника.

 


Украса

 

Задължително се разхождат на места, на които има богата и впечатляваща украса, която не може да се сложи в апартамент. Прекарват време в най-добре украсеният мол, ходят на коледни базари, за да усетят настроението, посещават най-голямата елха в града си и правят снимки. Някои дори си организират специална празнична екскурзия.

 


Плейлист

 

Правят си плейлист с всички коледни песни, дори с най-баналните. Слушат тези песни и вкъщи, и от телефона, докато се разхождат или отиват някъде.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
1
1
!
Отговори
interesno kakvo obi4a moia goliam bliznak- mujut , kogoto obojavam
Страница 1 от 1