регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Седмичен хороскоп 3 - 9 декември

Каква ще бъде седмицата за всяка една от зодиите?

Седмичен хороскоп 3 - 9 декември
Снимка: Pexels

Овен

 

Имате сили за двама, но сте доста прибързани и хаотични. Не отлагайте актуалните си задачи, защото в края на седмицата ще получите и допълнителни и ще ви е трудно да се справите. Ако половинката ви помоли за помощ не отказвайте. Ще представите себе си в много по-добра светлина. Ако пък вие имате някакви претенции кажете си ги честно. Мисълта, че нямате тайни ще ви сближи.

 


Телец

 

Подредете приоритетите и бъдете принципни при уреждане на личните си отношения. През тази седмица може да се наложи да сте много по-често с редовите си приятели, отколкото с гаджето. Романтичните срещи ще останат на заден план. Опитайте се да обсъдите причините предварително, за да си спестите неприятни разговори. Успокойте приятел/ката си, че и дума не може да става за изневяра, а просто за елементарната необходимост да помагате, когато ви помолят.

 

Близнаци

 

Не всичко, което блести е злато и не всеки, който ви се усмихва е лудо влюбен във вас. Контактите ви през тази седмица ще са интензивни, ще се запознаете с много нови хора във връзка с неформалните ви интереси. Поне един от тях ще привлече вниманието ви извън заниманията, заради които присъствате на едно и също място. Подхождайте предпазливо, ако все още не сте в сериозна връзка. В случай, че вече имате приятел/ка не давайте повод за клюки, за да не се налага да се оправдавате.

 


Рак

 

В някои от дните ще имате много повече работа от обикновено. Ще се налага да се включите в дейностите у дома, може би да се погрижите за по-възрастните си баба и дядо или близък съсед. Приятели, които са изостанали с учебния материал ще ви молят за съдействие. Ще е малко трудно да разпределите времето си и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Разправиите с приятел/ката ви ще са точно по тази причина. Постарайте се да не капризничите излишно, за да не си разваляте настроението точно преди празниците. Най-подходящият период за срещи е в края на седмицата.

 


Лъв

 

Обстановката в училище на моменти ще е доста конфликтна. Може да ви се стори, че всички са против вас и се опитват да ви навредят. Усещането е илюзорно, както вашето настроение, така и това на околните на моменти е нестабилно и започвате да „си го изкарвате“ един на друг. Ще се почувствате много по-добре, ако обсъдите ситуацията с приятел/ката си. Съвсем друго е да чуете едно неутрално мнение. Срещайте се по-често, макар и за кратко. Ще е достатъчен повод да сте усмихнати и ведри.

 

Дева

 

Предстоят промени в личните отношения като цяло и в частност в романтичните. Придържайте се към собствените си решения. Колкото и скромно да се държите ще ви забележат, ще търсят компанията ви, а опитите за сближаване ще са повече от един. Комплиментите и поканите за срещи ще се сипят от всякъде. Преценете много добре с кого ще общувате и кой е по-добре да игнорирате, защото само ще ви създава проблеми. В края на седмицата ще има приятни изненади, които дълго време ще са повод за радост.

 

Везни

 

Прекалено сте чувствителни и настроението ви е нестабилно. Давайте си сметка как се чувствате и след това избирайте заниманията си. В някои моменти ще ви се струва, че се разбирате с половинката си без думи, минута след това може да ви се стори, че ви пренебрегват и никой не ви обръща внимание. Не се стресирайте излишно, защото и едното, и другото най-вероятно ще е плод на самовнушение. Намалете романтичните срещи за сметка на приятелските. Ще ви е много по-лесно да споделите вълненията си, а и усещането, че ще ви „бутнат едно приятелско рамо“ ще ви направи по-уверени в самите себе си.

 

Скорпион

 

Интуицията ви е силна и усещате отношението на околните към себе си буквално от разстояние. През тази седмица освен да мечтаете и на фантазирате бихте могли и да реализирате някоя и друга своя мечта. Творческият ви потенциал също не е за пренебрегване, ако ориентирате уменията си в правилната посока ще постигнете много. Независимо дали сте във връзка или не романтичните емоции ще са вълнуващи. Ако имате приятел/ка непрекъснато ще се опитва да ви угажда, а ако все още сте свободни ще станете обект на упорита свалка.

 

Стрелец

 

С каквото и да се захванете ще ви се получава много лесно, а резултатите ще са окуражаващи. Обстановката около вас ще е спокойна, а настроението ви – оптимистично. Единственият повод за неприятности може да е прекалената ви прибързаност и критичност. Не бъдете твърде взискателни към околните и в частност към половинката си. Приемайте с усмивка чуждите грешки. Само така ще запазите отношенията си и ще предотвратите конфликтните ситуации. За необвързаните представители на вашия знак е важно да внимават какво говорят. Една и съща дума казана по различен начин може да им осигури съгласие или да предизвика отказ на покана за среща.

 

Козирог

 

Както гласи една мъдрост „животът е онова, което се случва, докато си правим планове за него“. През тази седмица ще преживеете онова, което най-малко сте си представяли. Събитията в училище ще са по-различни от обикновено и съответно по-впечатляващи. В групите по интереси, в които участвате също ще има интригуващи мероприятия. Личният живот ще е без изненади. Може би няма да се виждате толкова често с половинката си, колкото сте свикнали, но нито вие, нито той/тя няма да реши, че се случва нещо фатално. Въздържайте се от каквито и да било любовни авантюри. Ако сега започнете връзка ще е кратка и скучна.

 

Водолей

 

Леко критичен ще е предстоящият период, защото вашето настроение и това на половинката ви често ще се разминават, при това диаметрално противоположно. В момент, в който вие имате желание да направите красив жест или да покажете нежност той/тя ще мисли за текущите си ангажименти и може да реагира с досада. Обратно, когато неговото/нейното настроение е романтично на вас ще ви изглежда смешно или несериозно. Не бъдете дребнави, опитайте се поне да водите приятелски разговор, не подминавайте тревогите на приятел/ката си безучастно. В края на седмицата различията ще избледнеят.

 

Риби

 

Събитията в началото на седмицата ще са монотонни. Настроението ви ще е променливо и комуникацията от всякакъв вид ще ви затруднява, така че е по-добре да намалите контактите дори с хора, с които по принцип се чувствате добре. Постепенно „вятърът на промяната“ ще се усети. Ще сте много по-привлекателни, по-мечтателни и по-спокойни. Където и да отидете ще ви посрещат с радост. Прекрасен шанс за онези представители на вашия знак, които все още не са във връзка. Участието им в разни мероприятия ще е добра възможност за ново запознанство.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...