.

5 зодии, които са еко настроени

Вижте кои са

Ивета Иванова
5 зодии, които са еко настроени
Снимка: Pexels

Има много хора, които обичат природата и се наслаждават на времето, което прекарват там, но не всички се грижат за нея. Ето и кои са зодиите, които отделят време, пари, енергия, за почистване на околната среда и грижи за нея.

 


Водолей

 

Запазването на природата е от голяма важност за Водолеите. Те често са доброволци, занимават се с благотворителност, събират пари за природни каузи. Опитват да живеят чисто, без да замърсяват, и не хабят много ресурси. Обожават да карат велосипед. 

 


Риби

 

Те са добри души и винаги помагат на хората. Много са чувствителни, обичат животните. Винаги ще спрат и ще помогнат, когато видят бедстващи кучета, котки, птици, ще купят обяд на бездомник. Рециклират боклука, не оставят отпадъци в природата. Най-много им харесва да са около морета, езера, водопади, реки и т.н.

 


Скорпион

 

Когато се запалят по една кауза, нищо не може да ги спре. Често подкрепят инициативи за опазване на околната среда и се борят със зъби и нокти да постигнат своето. Много се вълнуват от опазването на защитените животински видове. Едва ли ще видите Скорпион, носещ животински кожи като облекло.

 


Дева

 

Много са организирани, обичат да правят проучвания, да събират данни. Използват тези свои умения, за да се грижат за природата. Редовно готвят домашна храна и ако имат възможност, отглеждат продукти в градината - не обичат купешките храни. Не хабят много ресурси и са изключително внимателни, когато отидат на поход.

 


Рак

 

Изпитват огромно уважение към планетата Земя и се опитват да я пазят. Те знаят, че това е техният дом, а за Раците няма нищо по-важно от дома и семейството. Не използват найлонови пликове, рециклират, ползват стъклени бутилки за вода, а не пластмасови. Даравят пари за благотворителност.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...