.

3 зодии, които умеят да се преструват

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които умеят да се преструват
Снимка: Pexels

Някои зодиакални знаци често се правят на такива, каквито не са, за да създадат 
определено впечатление за себе си или да могат да се възползват от някакви облаги. В 
даден момент всеки от нас е слагал маска, но тези зодии я носят редовно. Ето и кои са те.

 


Стрелец

 

Стрелците жадуват за нещо ново, за промяна, за приключения и вълнуващ живот - обикновено затова използват преструвки. Ще се преструват, че не опитват нещо за първи път, за да изглеждат по-уверени, например. Могат да се преструват, че имат повече опит или че познават добре чуждата култура, когато са в друга държава. Просто искат да се приобщят и да не се изложат. Имитират добре гласове, маниери, мимики.

 

Топ 3 на най-приказливите зодии

 

Близнаци

 

Имат много разнообразни качества на характера, лесно се адаптират, обичат промените. Понякога започват да се държат като друг човек, без дори да усещат, такива са по природа. Ако говорят с чужденец, ще започнат да говорят с неговия акцент. Ако говорят с актьор, и те ще започнат да се държат по-артистично. Затова се казва, че Близнаците имат 2 лица - нагаждат се спрямо събеседника си.

 

4 зодии, които обичат да копират

 

Рак

 

Тези знаци просто изпитват нужда да преувеличават. Несигурни са в себе си и опитват да изглеждат много умни и интелигентни, дори когато нямат представа за какво говори някой. Когато някой в компанията каже нещо смешно или интересно, Раците често посочват, че тъкмо са щели да споделят същото. Искат добрите идеи, шеги и умните отговори винаги да идват от тях. Не могат да търпят само някой друг да блести.

 

Топ 3 на най-ученолюбивите зодии


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...