.

4 зодии с голямо чувство за хумор

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии с голямо чувство за хумор
Снимка: Pexels

Често се казва, че смехът е най-доброто лекарство. Няколко минути искрен смях може да подобри значително настроението, а дори и да изгори малко калории. Ето и кои са зодиакалните знаци със страхотно чувство за хумор, с които никога няма да ви е тъжно.

 


Близнаци

 

Изключително забавни са. Правят някои от най-добрите шеги, без дори да се стараят и да полагат усилия. Около тях се отпускат и разсмиват дори по-консервативните и затворени хора. Самите Близнаци понякога се чудят какво толкова смешно са направили и казали, че хората около тях не спират да се смеят и забавляват. Оптимисти и веселяци по природа.

 

Най-сладкото нещо у всеки зодиакален знак

 

 Лъв

 

Знае се, че Лъвовете искат да получат много внимание и да са винаги под светлината на прожекторите. Нямат сценична треска, не са притеснителни и знаят как да грабнат вниманието. Правят скечове, имитират, казват наистина смешни неща. Могат да накарат всички хора в стаята да млъкнат и да вперят поглед в тях, да слушат шегите им. Печелят с харизмата си.

 

6 зодии, които не си служат с логиката

 

Дева

 

Те имат красив ум. Девите са тези, които правят най-остроумните и интелигентни шеги, а това си е истински талант. Хората им завиждат, че успяват да подберат толкова подходящи думи и да звучат мъдро, дори когато се шегуват. Тяхното чувство за хумор не е типичното, с което сте свикнали и самите те не могат да привлекат вниманието веднага, но винаги те изричат най-уместните забележки и техните шеги са най-добрите попадения. Става така, защото на самите тях не им пука дали са забавни и дали развеселяват другите, просто са остроумни.

 

5 зодии, които остават вечно млади

 

Стрелец

 

Сещате ли се за онзи неудобен момент, в който всички мълчат и всички си мислят едно и също нещо, но никой не смее да го каже на глас? Е, Стрелците ще бъдат първите, които се осмеляват. Много са забавни и жизнерадости, обичат да се шегуват, дори понякога стигат прекалено далеч и някой може да се почувства обиден. Просто не усещат какво говорят, сякаш нямат спирачки, а и самите те не се обиждат. Поне са много искрени и винаги ще ви кажат какво мислят. Не могат да спестят шега.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...