.

3 зодии, които се интересуват от ПОЛИТИКА

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които се интересуват от ПОЛИТИКА
Снимка: Pexels

За част от хората е много важно да са информирани какво се случва в света и в собствената им страна. Те имат ясно изразени политически предпочитания, интересуват се от гласуването на закони и често им се е искало да станат политици. Ето кои са зодиите, които много се интересуват от политика.

 


Овен

 

Много са страстни, имат свои възгледи и винаги са готови да ги защитават. Застават зад думите и идеите си. Вярват, че за да се промени нещо, трябва самите те също да предприемат действие. Често ходят на митинги, протести, дискусии и подобни публични събития. Знаят, че протестите привличат вниманието и винаги там изпъкват с най-оригиналните постери. Но често се палят много и избухват.

 


Везни

 

Не обичат споровете и конфронтациите, копнеят за разбирателство между хората. Но пък не понасят несправедливостта, винаги искат да защитят неоправданите. Борят се за каузи, опитват се да променят нечестните неща, приемат проблемите на другите като свои. Разгласяват несправедливостите в интернет, из социалните мрежи, създават клипове, правят кампании, за да получат помощ.

 


Дева

 

Тези зодиакални знаци имат перфектни организационни умения и това би им помогнало много, ако станат политици. Знаят как да въведат ред, кои неща трябва да бъдат свършени първо, как да мотивират околните. Биха водили предизборна кампания по чудесен начин. Те са верни и лоялни и знаят как да защитят хората около себе си. Умеят да изпращат много силни послания, добре си служат със словото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...