.

Съвет за ПРОЛЕТТА за всяка ЗОДИЯ

Ето какво да направите

Ивета Иванова
Съвет за ПРОЛЕТТА за всяка ЗОДИЯ
Снимка: Pexels

Ето от какво трябва да се опитат да се избавят зодиите през пролетните месеци, за да са щастливи и обичани.

 


Овен

 

Не се старайте винаги да сте първи във всичко. Опитайте се да не се оставяте на напрежението, не всичко в живота е състезание! Имайте повече търпение, някои цели се постигат по-бавно.

 


Телец

 

Излезте от комфортната си зона и не се страхувайте да блеснете! Изследвайте непознати територии, заемете се с нови хобита! Може да намерите нова работа или връзка. Пролетта е времето да подобрите и хранителния си режим.

 


Близнаци

 

Намерете баланса! Обиковено сте много заети и графикът ви е натоварен. Не се страхувайте да откажете някои покани за срещи и партита, трябва и малко да си почивате и да отделяте време само за себе си. Отдайте се на хобитата си.



Рак

 

По принцип сте доста предпазливи и често изграждате стени около себе си. Хубаво е да не се доверявате бързо, но и не се затваряйте прекалено! Позволете си да се сприятелите с нови хора и да създадете истински връзки с тях.

 


Лъв

 

Родени сте, за да блестите и държите да правите добро впечатление! Но не трябва да се влияете толкова много от мнението на другите и постоянно да търсите одобрение. Важното е вие да се харесвате, не обръщайте толкова внимание на забележките!

 


Дева

 

Толкова сте организирани, старателни, вършите много работа, разпределяте всичко за дни напред. Не бъдете толкова строги към себе си, оставете се по течението за малко. Няма да е фатално да отложите някои задължения.

 


Везни

 

Опитвате се да помагате на всички, да защитавате онеправданите, захващате се с много каузи, изслушвате всичките си приятели, но си имате и свои задължения. Разбрете, че не може да спасите света и да се занимавате само с проблемите на другите. Посветете се на себе си.

 


Скорпион

 

Спрете да се натъжавате заради други хора и да приемате предателствата тежко! Винаги ще има хора, които ви предават и нараняват, по-добре бъдете егоисти и поставете себе си на първо място, вместо да страдате. Не се оставяйте на ревността и негативната енергия.

 


Стрелец

 

Винаги чакате следващото приключение, следващата екскурзия, следващото пътуване. Но така понякога правите лошо впечатление - системно отсъствате, зарязвате някои задължения. Свършете повече работа през пролетните месеци и почивайте през лятото!

 


Козирог

 

Вие сте родени за лидери и шефове. Всеки се възхищава на това, че сте амбициозни и старателни, но не изисквайте и другите да са същите като вас. Така само разваляте приятелските си отношения, не всеки има толкова цели като вас.

 


Водолей

 

Спрете да се карате с околните. Често ги предизвиквате и се опитвате да ги запалите по ваши каузи, да ги убедите във вашето собствено мнение. Но не всички ще са съгласни, приемете го и просто се радвайте на моментите с приятели и близки.

 


Риби

 

Спрете да изживявате всичко! Приемате нещата много навътре, винаги реагирате емоционално. Много сте чувствителни и раними. Не позволявайте другите да ви влияят толкова и да ви нараняват. Поставете някакви граници, не може всички да се възползват от вас и да се оплакват на вас.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...