.

4 зодии, майстори на сладките приказки

Ето и кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, майстори на сладките приказки
Снимка: Pexels

Да знаеш какво, как и кога да кажеш, за да получиш това, което искаш, си е истинско майсторство. Някои от зодиакалните знаци много ги бива в това и знаят как да омаят околните само с думи. Ето и на кои зодии им се отдават сладките приказки.Везни

 

Те превръщат говоренето на мили и увлекателни неща в изкуство. Самите те са много чаровни, забавни и грациозни - знаят какво да кажат във всеки един момент, по какъв начин да задават въпроси и как да изкопчат информация. Дават и остроумни съвети, флиртуват, докато говорят и така печелят симпатии. Хората се отпускат пред тях, чувстват се като център на внимание.

 


Близнаци

 

Един от най-големите таланти на Близнаците е именно, че боравят много добре с думите. Отлични комуникатори са, знаят как да контролират разговора, как да направят дискусията по-оживена. И как да намерят отговорите, които търсят. Ще ви разпитат и ще си признаете всичко, без да усетите. Интересно им е да обсъждат всякакъв вид теми, затова увличат околните. А и имат доста опит и забавни случки, които могат да разказват с часове.

 


Скорпион

 

На Скорпионите им се отдават сладките приказки по 2 причини - те са интуитивни и знаят как да манипулират. Просто знаят какво да кажат и кои думи да използват, за да постигнат желания резултат и да разберат тайните на другите. Те са учтиви и възпитани, говорят разпалено и страстно по темите, които ги интересуват - това грабва околните. Имат силна интуиция и когато задават въпрос подозират какъв ще е отговорът, или какво отсрещния човек крие, така измъкват информация. Но и знаят как да избягват прекалено личните въпроси.

 


Водолей

 

Тези зодиакални знаци не са прекалено емоционални, което им помага да си служат добре със словото. Те не говорят много за своите чувства, изглеждат като непукисти, сякаш нищо не може да ги разклати и така другите успяват да им се доверят. Водолеите знаят как да поддържат разговора и винаги опитват да го извъртят така, че да може събеседникът им да говори повече за себе си и да споделя. Те проявяват умерено любопитство, което кара отсрещния човек да се чувства поласкан и интересен. Тези зодии са умни и знаят как да измъкнат информация, без да наранят някого.

 

4 зодии, които искат лично пространство

 

5 зодии, които защитават мнението си докрай

 

3 зодии, които бързат да пораснат


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...