.

3 зодии, които натоварват другите

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които натоварват другите
Снимка: Pexels

Някои хора имат способността да заразяват със своето настроение и своите мисли. Когато нещо лошо им се случи, те не просто го споделят, но и говорят толкова много за него, и по толкова отрицателен начин, че могат да настроят негативно и другите. И така сякаш натоварват прекалено много със своите лични проблеми. Все едно пренасят своите емоции върху другите. Ето и кои са те.

 


Риби

 

Понякога могат да се държат леко детински. Плачат и се противят, докато някой не им угоди и не им изпълни желанието. Изключително емиоционални и раними знаци са. Емоциите наистина ги връхлитат и събарят, никой, дори от най-близките им приятели, не е способен да ги разбере и да им помогне. Искат да получат нещо и ако не стане, негативната енергия струи около тях, докато някой не им помогне. Могат да разстроят всички около тях.

 


Близнаци

 

Просто умеят да доминират във всяка среда. Не могат да допуснат, ако те са тъжни или разочаровани от нещо, другите да се забавляват и да се чувстват добре. Знаят как да накарат някой да им съчувства и да разсъждава върху техните проблеми. Близнаците умеят да манипулират. Когато са в лошо настроение, могат да направят денят на всеки кошмарен. Негативните им мисли завладяват всички околни.

 


Рак

 

Раците са доста чувствителни и емоционални, като Рибите. Но освен това, те са си и черногледи и песимисти по природа. Винаги очакват най-лошото, подготвят се за най-лошото, затова още преди нещо негативно да се е случило, те са изпаднали в страх и са разстроени. Обиждат се от малки неща, приемат всичко лично и често се изкарват жертви. Знаят как да натъжат и депресират хората около себе си.

 

5 зодии, които винаги обвиняват другите

 

5 зодии, които често страдат от ГЛАВОБОЛИЕ

 

4 зодии, които ги е страх, че ще бъдат наранени


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
titia
преди 2 месеца
5
5
!
Отговори
tova za bliznacite ne e suvsem taka . az celia si jivot sum bila s bliznaci okolo men - sega sum s dvama -goliam i maluk . ama da kaja 4e me natovarvat ??? aide stiga podobni obvinenia . tova sa mi nai- liubimite hora.
Страница 1 от 1