.

Къде да отидат на екскурзия зодиите?

Ето къде!

Ивета Иванова
Къде да отидат на екскурзия зодиите?
Снимка: Pexels

Според астрологията всеки от зодиакалните знаци трябва да посети определена дестинация през живота си. Ето коя е най-подходящата страна за почивка.

 


Овен - Кайкура, Нова Зеландия

 

Те жадуват за приключения и обичат да практикуват екстермни спортове. Затова Нова Зеландия е чудесен избор за тях. Ще могат да плуват с делфините, да се катерят, ще се радват на природата.

 


Телец - Париж, Франция

 

Фенове са на класиката, а и са романтици. Предпочитат европейската култура, затова Франция е подходяща дестинация за Телците. Ще посетят културни събития, ще разгледат забележителности и ще опитат местната кухня и сладките изкушения.

 


Близнаци - Ню Йорк, САЩ

 

Обичат оживените места, пълни с много различни хора и групи туристи, така че в Ню Йорк ще се чувстват прекрасно. Ще създадат много връзки и контакти, а там животът кипи - ще си намерят доста занимания, ще посетят много събития.

 


Рак - Ямайка, Карибите

 

Домошари са и обичат традициите, но пък в същото време им е любопитно да видят далечни места и да пътуват. Ямайка ги впечатлява, защото е островна държава - като водни знаци, те обожават местата, заобиколени от вода. Харесва им да са на плажа и да се наслаждават на слънцето.

 


Лъв - Ибиса, Испания

 

Мечтаят за бляскави и звезди партита, за нощен живот и лукс. Ибиса е вълшебна дестинация за Лъвовете. Там получават вниманието, което искат, наслаждават се на купоните и приповдигнатото настроение на хората.

 

Дева - Мачу Пикчу, Перу

 

След почивка там ще се чувстват пречистени и като новородени. В планината ще намерят хармония, ще се радват на красивата природа и ще правят походи. Ще анализират древните забележителности и култура и ще се вдъхновят.

 


Везни - Дъблин, Ирландия

 

Ще почувстват Дъблин като свой дом. Градът има много интересна история, на която Везните ще им бъде любопитно да узнаят и впоследствие да разказват. Обичат да разглеждат древни останки, да се запознават с митове и легенди. Ще усетят спокойствие.

 


Скорпион - Йоханесбург, Южна Африка

 

Те са напрегнати и мистериозни знаци, затова този град много ще им допадне. Историята на града ще ги омагьоса, традициите на местните ще са им любопитни, а и всички загадъчни неща, които видят там, ще оставят траен спомен у Скорпионите.

 


Стрелец - Са Па, Виетнам

 

Приключенци са и обичат да изследват непознатото. Копнеят да ходят на екзотични места и да опознават далечни култури. А и обожават да пътуват дълго. Виетнам ще ги впечатли с историята и културата си. А и Стрелците редовно ходят на походи в планината - това ще ги зареди.

 


Козриог - Великденски остров, Чили

 

Великденският остров много ще им хареса, защото е една от дестинациите, които не са толкова претъпкани с туристи. Самият остров не е много заселен и там ще помагат да си починат от шума и суетата. Ще помислят, ще съзерцават и ще изследват непознати територии.

 


Водолей - влакът Шинкансен, Япония

 

Те са интелектуалци, които се наслаждават на времето, което прекарват сами. Ще им хареса да се повозят в скоростните влакове в Япония, защото обичат технологиите и се възхищават на това. Ще им е интересно да посетят храмовете в страната и шопинг кварталите.

 


Риби - Виена, Австрия

 

Мечтатели и любители на изкуството, като Рибите, ще се чувстват прекрасно във Виена, Австрия. Там има много музеи, театри, галерии, дворци, музикални зали. Забележителностите ще ги впечатлят, както и архитектурата в града. Там са живели личности като Моцарт, Бетовен, Фройд, които са вдъхновители за Рибите. А и това е романтичен град.

 

Лондон е най-сниманият град в Instagram

 

4 зодии, които са нощни птици

 

4 зодии, които се променят към по-добро


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...