.

Има значение каква ще бъде първата ти работа

Има значение каква ще бъде първата ти работа
Снимка: McDonald’s

Всеки е ставал свидетел на актуалните в момента абитуриентски вълнения и радостта, която изпитва всеки ученик, на който му предстои да „влезе” в истинския живот, в света на големите. И онзи момент, в които всеки от нас, минал вече по този път си казва: „Какво толкова се радвате, ще видите какво ви чака от утре като започнете да работите”.

 

Първата работа е от огромно значение и въпреки, че сблъсъкът с нея понякога е плашещ, опитът, придобит на първото работно място в повечето случаи може да ви бъде много полезен за в бъдеще. Ако попаднете на правилното място може да си изградите една добра основа от базови познания и умения за поведение и комуникиране в работна атмосфера. Създавате си работни навици и се научавате да работите в екип. Изграждате умения как да се държите с клиентите и как да управлявате хора. Разбирате колко важна е усмивката.

 

Това са само част от предимствата, които работилите и миналите през школата на McDonald’s изтъкват.

 

За Илия, който работи в McDonald’s от 6 години, опитът, натрупан до момента на различните позиции в ресторантите на веригата е безценен. Той му дава увереност да управлява хората в ресторанта и да обучава новодошлите. „Нужно е търпение и разбиране. Да, трудности има, както във всяка друга работа, но ако си упорит и знаеш какво искаш можеш да растеш и да се развиваш в компанията.

 

Ако искаш и ти да си като Илия не се страхувай да опиташ. Провери за свободни позиции в най-близкия до теб McDonald’s или на www.mcdonalds.bg/career.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Грозния
преди 1 месец
0
0
!
Отговори
Макдоналдс (както и всички други ресторанти от тоя тип) е възможно най-лошият старт!
Страница 1 от 1