.

4 зодии, които редовно отменят плановете

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които редовно отменят плановете
Снимка: Pexels

На момента всеки план може да звучи приемлив и да потвърдите, че ще го изпълните и ще дойдете на уреченото място в уреченото време. Но впоследствие се появяват други неща, не чувствате, че ви се ходи и променяте уговорката. Ето кои зодии най-често отменят срещите.

 


Близнаци

 

Знаете, че често се казва, че Близнаците имат две лица - това е един от начините да ги проявят. В тях сякаш наистина живеят двама души. Единият иска да излиза с вас, да дойде на срещата, да спази уговорката, а на другият - не му се занимава, има други планове или предпочита да релаксира сам. Това е най-вероятната причина да отменят планове - просто са колебливи и непостоянни. Може в момента, в който правите планове да са много ентусиазирани,  а в следващия - вече да им е станало досадно. Те са и много социални и непрекъснато се забавляват. Вероятно имат и доста други покани и обмислят и тях.

 


Везни

 

Везните държат да се харесват на другите, искат да предизвикват симпатии. Мили са и не искат да обиждат другите, затова често приемат покани и се съгласяват на всичко, без да го обмислят. Когато виждат, че другият човек е много развълнуван, просто не могат да откажат. Дори се надяват, че ще забравите за уговорката, за да не ви разочароват самите те. Ако това не стане, може в последния момент да отменят плановете ви с някакво извинение, за което няма как да им се разсърдите. Или да ви пишат съобщение, че не могат да дойдат и да изключат телефона си.

 


Скорпион

 

Тези зодии най-често отменят планове, когато просто не се чувстват добре. Но не само физически - не само ако са уморени, с главоболие или болни, а и когато нещо ги тревожи, под пара са или са тъжни. Просто тогава не им е до събития, срещи, социални контакти. Осъзнават, че там ще трябва да се преструват, че всичко е наред, а не искат да ви лъжат и да са фалшиви. Затова просто си остават вкъщи, обмислят проблемите си, лежат с любимия си човек или четат книги.

 


Риби

 

Направо си е изненада, ако успеете да си направите планове с Рибите и те да се изпълнят. Тези зодиакални знаци са много разсеяни. Умът им е на едно място, тялото на друго и може да са се съгласили за среща, без да осъзнават какво точно сте им казали. Те мразят да си правят планове, оставят се по течението. А и винаги биха ги отменили, ако решат, че книгата или сериалът, с които са се захванали са прекалено интересни. Понякога имат нужда да са сами и да мечтаят, искат да избягат от хората и големите тълпи. Често мързелуват и се правят, че не са разбрали за плановете.

 

5 зодии, които мразят промените

 

Топ 3 на най-нетърпеливите зодии

 

5 зодии, които търсят внимание


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...