.

Какъв световен рекорд биха счупили зодиите?

Ето какъв

Ивета Иванова
Какъв световен рекорд биха счупили зодиите?
Снимка: Pexels

Всеки зодиакален знак има определен талант и много го бива в дадено нещо. Ето какъв световен рекорд биха могли да счупят зодиите.

 

Овен

 

Обичат предизвикателствата и са много енергични. Биха скочили с парашут от най-голямата възможна височина.

 


Телец

 

Инати, упорити и не се предават. Телците обичат историята и да колекционират. Биха спечелили наградата за най-голямата антична арт колекция.

 


Близнаци

 

Много са забавни, искат да веселят околните, обичат музиката. Могат да счупят рекорда за най-продължително свирене на музикален инструмент.

 


Рак

 

Най-чувствителните знаци, които постоянно се нуждаят от ласки и внимание. Влюбчиви и грижовни са. Биха спечелили награда за най-дълга прегръдка.

 


Лъв

 

Винаги правят впечатление, грабват вниманието и печелят другите с харизма. Те ще счупят рекорда за най-много получени лайкове в Instagram или Facebook.

 


Дева

 

Сред най-интелигентните зодии са и винаги си служат с логиката. Те ще участват в най-дългата игра на шах, провеждана някога.

 


Везни

 

Обожават да се кипрят и държат винаги да изглеждат перфектно. Те биха счупили рекорда за най-дълго взиране в огледалото и най-дълго гримиране.

 


Скорпион

 

Страстни, амбициозни, умни и магнетични. Те биха получили приз за най-много целувки или оргазми на ден.

 


Стрелец

 

Стрелците са едни от най-мързеливите зодии и обичат да си лежат. Те ще счупят рекорда за най-дълъг сън.

 


Козирог

 

Те са много интелигентни, мислят логично и постигат целите си. Успешни са в кариерата. Биха получили награда за най-дълъг престой на една и съща работа.

 


Водолей

 

Обожават приключенията и са истински изследователи. Искат да видят целия свят. Ще счупят рекорда за пътешествие, което преминава през най-много места.

 


Риби

 

Тези зодиакални знаци са най-креативните и обичат изкуство. Могат да организират най-големия флашмоб или най-дългия спектакъл.


Според зодията: Щастливи дни, месеци, числа, цветове


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
titia
преди 4 години
0
1
!
Отговори
hahaha, tova za bliznacite si struva da go vidia i usetia
Страница 1 от 1