.

4 зодии с добро сърце, от които другите се възползват

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии с добро сърце, от които другите се възползват
Снимка: Pexels

Тези зодии имат добро сърце, помагат, обичат силно, но затова и много лесно биват наранявани. Имат чувството, че хората постоянно се възползват от добрината им и страдат често. Ето кои са те.

 

Рак

 

Най-чувствителните в зодиака. Те се раздават за околните, особено за роднини и приятели. Обичат да дават любов и искат да получат такава в замяна. Грижовни са, изслушват ви и опитват да ви помогнат. Харесва им да са влюбени и ценят много близките си. Но често не получават същото в замяна - не всеки е готов да ги изслуша и не всеки се влюбва толкова силно, колкото тях. А ако някой не ги обича толкова силно и не е толкова лоялен, тяхното сърце е разбито. Ако искате да покажете на Рака, че го цените, не се възползвайте от добротата и любовта му.

 


Скорпион

 

Скорпионите често изглеждат дистанцирани и хладни, но това е, защото крият чувствата си, не позволяват лесно някой да ги опознае и пазят сърцето си. Те също са много раними и чувствителни, предателствата, лъжите, загубавата на доверие могат да ги разстроят много лесно. Другите често се възползват от силната любов и от лоялността на Скорпионите. Те са най-верните зодии. Но не понасят някой да се подиграва с тях или да ги отхвърля. Това много ги наранява. Те обръщат внимание и на най-малките детайли, разбират кога ги използвате.

 


Риби

 

Тези зодии са мили, добри, крехки и копнеят за любов, привързаност, приятелство. Те са много уязвими и лесно могат да бъдат съборени. Любвеобилни са и искат цялото ви внимание. Те вярват в истинската, приказна любов, вярват, че все още съществуват лоялни хора и самите те са такива. Но очакват същото в замяна. Често не го получават и това ги депресира. Те се жертват за близките и винаги помагат, но много хора около тях са егоисти. Ако разбиете сърцето на Рибите, те ще го приемат невероятно тежко и никога повече няма да ви допуснат в живота си.

 


Овен

 

Овните са много чувствителни, дори да не им личи винаги. Те са лидери, смели, силни, амбициозни и вдъхват кураж. Но това не значи, че не се трогват и нямат чувства. Тези зодии могат да ви дадат много и да ви помогнат, но веднъж щом ги предадете, всичко е загубено. Те са искрени и не заблуждават във връзките. Казват това, което мислят и не прикриват чувствата си. Обичат силно и държат на близките. Но ако кажете нещо неправилно или ги нараните и предадете, те ще опитат да ви го върнат и да ви причинят същата болка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...