.

Какво правят зодиите по протести?

Вижте в каква роля влизат

Ивета Иванова
Какво правят зодиите по протести?
Снимка: Pexels

Ето как се държат зодиакалните знаци, когато са на протести.

 

 

 

Овен

 

Те винаги са първи, държат да са лидери. Водят тълпата, дават наставления, хората ги слушат и им се доверяват.

 


Телец

 

Много са грижовни и винаги мислят доброто на другите. Носят голямо количество храна и вода и ги раздават на хората около тях.

 

 

Близнаци

 

Близнаците не планират да са водачи, но когато отидат на протест, взимат ролята на Овните - призовават хората да скандират, решават какъв да е маршрутът, агитират приятелите си да дойдат на протеста.

 


Рак

 

Те са много чувствителни зодии и са творчески настроени. Правят най-креативните постери и винаги изпъкват с това, което са написали.

 

Лъв

 

Лъвовете се радват на това, че хората са решили да се бунтуват. Правят много снимки и видеа и се гордеят с близките и приятелите си, които са там.

 

Дева

 

Много от Девите, които ходят на протести, са журналисти. Те си водят бележки, правят репортажи, снимат, взимат интервюта от протестиращите.

 

Везни

 

Емоционални и състрадателни зодии. Изживяват тежко нещата, разстройват се, когато чуят определени възгласи. Опитват да помогнат на хората около себе си, прегръщат близките си, настояват за мирен протест.

 

Скорпион

 

Скорпионите държат на принципите си, защитават възгледите си, затова се чувстват в свои води на протест. Успяват да се сприятелят с много нови хора, когато отидат.

 

Стрелец

 

Обичат да анализират. Събират група хора около себе си и обясняват какво трябва да се направи, за да е успешен протеста. Измислят задачи за всеки.

 

Козирог

 

Най-добрите стратези. Козирозите правят планове, координират работата, често самите те са сред организаторите на протеста.

 


Водолей

 

Тези зодии винаги подкрепят различни каузи и от малки са бунтари. Харесва им да ходят на протести. Те са тези, които крещят най-силно и може да влязат в сблъсъци.

 

Риби

 

Рибите са чувствителни и емоционални, помагат на Раците да направят постери. Креативни са, създават оригинални рисунки и плакати. Правят много снимки и постват всичко в социалните мрежи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...