.

3 зодии с най-хубави профили в социалните мрежи

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии с най-хубави профили в социалните мрежи
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци са майстори на флирта и затова профилите им в социалните мрежи и приложенията за запознанства са много добре поддържани. Винаги качват актуални и секси снимки и знаят как да общуват с нови хора. Ето кои са те, според "Bustle".

 

Телец

 

Управлявани са от Венера, планетата на красотата и любовта. Затова знаят как да привлекат вниманието на противоположния пол и събират много почитатели в социалните мрежи. Много често използват клипове и звукозаписи, тъй като гласът им омайва околните. Те са естети по природа и си правят прекрасни снимки. Снимките им не са бляскави и прекалено обработени, по-скоро показат естествената си красота и така печелят симпатии. Усмивката им е сладка, погледът - съблазнителен и изглеждат решителни.

 

Лъв

 

Звездата на зодиакалните знаци. Лъвовете винаги изпъкват и успяват да привлекат внимание. В социалните мрежи те показват колко се забавляват, на какви интересни места ходят и се хвалят с фигурата, дрехите и аксесоарите си. Профилите им са шарени, интересни, различни. Жените от зодията обичат да показват оригинален грим, прически. Лъвовете блестят и омайват, без дори да си го поставят за цел. Те са сладки, романтични, креативни и палави, което си личи от снимките им.

 

Везни

 

Везните много обичат флиртовете, комплиментите, свалките, тръпката и копнеят за обич. Затова, влагат много в профилите си в социалните мрежи. Те искат да са във връзка и често намират партньор именно онлайн. Много внимателно подбират кои снимки да качат - гледат от какъв ъгъл са снимани, дали прическата им е добре оформена, дали се забелязват несъвършенства и т.н. Винаги постват актуални снимки. Дори когато качват снимки от фитнеса, планината или спортната зала, пак изглеждат перфектни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...