.

3 зодии, които са чувствителни, но не го показват

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които са чувствителни, но не го показват
Снимка: Pexels

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби са най-чувстителните, емоционални и уязвими. Това веднага се вижда и познава. Но има някои зодии, които също са чувствителни, просто предпочитат да скрият това. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Лъв

 

Те изглеждат така, сякаш нищо не може да ги сломи и притесни. Лъвовете са горделиви, шумни, забавни, иман много приятели. Но са и доста докачливи и чувствителни. Има причина постоянно да искат внимание, признания и комплименти - те искат да са обичани, ценени. Всяка обида, всеки вид пренебрегване може много да ги нарани и да засегне егото им. Изглеждат уверени, но всъщност не са дебелокожи. Думите ги нараняват, дори да не си признават. Ако не получават внимание, са съсипани, дори да не го показват.

 

Дева

 

Тези зодии се грижат за другите, обичат да помагат - така се чувстват пълноценни. Но именно тази помощ може понякога да им изиграе лоша шега. Девите се натоварват,  виждат, че усилията им невинаги са оценени и че хората не се интересуват толкова от тях. Това много ги наранява, но те не го показват и не си личи, че търсят някакъв вид признание. Те постоянно премислят всичко, анализират нещата и връзките си с хората, разсъждават върху всеки разговор, всяка дума, всеки жест. И така стават неуверени. Не искат да спорят и не признават как се чувстват, крият емоциите си.

 

Козирог

 

Козирозите са сериозни, отговорни и трудолюбиви. Изглеждат студени, дистанцирани и се съсредоточават основно върху работата и ученето, не толкова върху отношенията. Но, дори да не показват, и те са чувствителни. Това са хората, с които не може да се шегувате - веднага се обиждат. Козирозите не показват какво изпитват, мислят, че това е слабост. Но се обиждат и засягат много лесно. Ако някой се държи неуважително с тях и ги подценява, те са много наранени, просто не им личи. Изключително лоялни са и може да разчитате на тях, но като не получават същото в замяна, се съсипват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...