.

Новолуние в Козирог - какво чака зодиите?

Ето някои прогнози и съвети

Ивета Иванова
Новолуние в Козирог - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Първото новолуние за годината е днес - на 13 януари. Това е прекрасно време да си поставите цели за новата година и да продължите напред. Сега трябва завистта да бъде преодоляна и да се преборим с най-дълбоките страхове, за да пораснем и вървим напред. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Те не се чувстват като себе си сега - по принцип са бляскави, смели и уверени. Но в работата им се случват промени, които ги карат да се чувстват несигурни за професионалния си път. Овните не знаят как ще продължат развитието си през 2021 г. Да не се стресират, а да оставят нещата да се случат. Ще намерят своя път напред.

 

Телец

 

Сега нямат възможност да си съберат багажа и да попътуват, но нека тогава опитат да релаксират вкъщи. Да си почиват повече, да си създадат уют. Може да се поглезят като си направят любимите коктейли и почетат някой вълнуващ роман, излежавайки се в хола.

 

Близнаци

 

Това е времето, в което те трябва да поемат отговорност. През повечето време те са безгрижни и се оставят по течението. За първи път от доста месеци, Близнаците ще са по-уверени, ще заявят на глас вижданията си и няма да позволяват хората да ги мачкат. Нека бъдат страстни и смели!

 

Рак

 

Преди да правят драми и сцени, свързани с любовния им живот, нека помислят защо са толкова напрегнати и емоционални. Истината е, че отдават прекалено много енергия на хора, които не им отвръщат със същото. Нека не се ядосват, просто да обръщат повече внимание на себе си и да не се раздават толкова.

 


Лъв

 

Може да са малко изнервени, но няма да е добре да се карат с колегите си, с които са имали някакви проблеми. Нека оставят негативните чувства и емоции, и да продължат напред. Най-добре е миналото да остане в миналото и да забравят това, което ги е тревожило.

 

Дева

 

За тях е необичайно да имат нужда от одобрението на другите, но ето, че сега и това им се случва. Искат внимание, но нека не реагират прекалено бурно и не създават драми. Да си намерят някое занимание или хоби. Не е нужно да хабят сили и енергия за другите.

 

Везни

 

Нещата, които са ги карали да се чувстват сигурни и в безопасност в миналото, сега не им действат по същия начин. Везните виждат някаква нестабилност и проблеми. Хубавото е, че така разбират кое има нужда да се промени и могат да се залавят за работа.

 

Скорпион

 

Скорпионите са пораснали. Когато чуят новини, които преди са ги карали да изпитват завист или ревност, сега са по-спокойни и наистина се радват, че околните се справят добре. Миналата година наистина много промени тези зодии, и това си личи, вече са по-мъдри.

 

Стрелец

 

Те залитат по прекаленото харчене. Но могат да опитат да устоят и да мислят по-рационално. Да не поръчват скъпа храна, а да си напазаруват от магазина. Да не харчат много пари за кино, техника, луксозни стоки и т.н., а просто да гледат филм на дивана и да се наслаждават на домашния уют. Нека се научат да пестят.

 

Козирог

 

Това е времето, в което те трябва да блеснат. Но Козирозите са малко изплашени да заявят това, което мислят и да изразят себе си. Нека не живеят вечно в страх! Когато премахнат съмненията, те ще продължат напред и буквално ще завладеят света. Да повярват в своята сила.

 

Водолей

 

Водолеите ще имат нова философия за живота. Вече не трябва да се притесняват за всичко, а да измислят начини, по които да контролират гнева си. Да решат с кое искат да се справят и по какъв път искат да поемат. Нещата ще се случват от само себе си.

 

Риби

 

Да не се затварят, да не бездействат и да не позволяват животът им да тече и нищо да не се случва в него. Това важи най-вече за кариерата им. Време е за действия. Да обновят информацията в платформите за работа, да кандидатстват за различни позиции и да потърсят хора от своята професионална сфера. Може да намерят интересна възможност за работа.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...