.

4 зодии, които харчат много пари за храна

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които харчат много пари за храна
Снимка: Pixabay

Тези зодиакални знаци смятат, че храната е религия. Много обичат да похапват различни неща, да опитват всякаква кухня, да се глезят с десерти и интересни напитки. Те обожават да ходят по ресторанти и да посещават хранителни магазини. Харчат пари основно за храна, за тях това си струва и е терапия. Ето кои са, според "Pink Villa".

 


Лъв

 

Лъвовете обичат лукса и да се поглезят. Те обожават да вечерят навън, в различни скъпи и изискани ресторанти, както и да пробват екзотична кухня, гурме. Могат да похарчат много пари, само и само да седнат в луксозно заведение, в което ще опитат нещо, което досега не са и в което ще ги обслужат перфектно. И за вкъщи поръчват нетрадиционни ястия.

 

Дева

 

Те са известни като перфекционисти и като хора, които забелязват детайлите и им обръщат голямо внимание. Девите се грижат много добре за здравето си, хранят се балансирано. Харчат пари за био храни, за скъпи, но качествени продукти. Много обичат да готвят, затова се снабдяват с всякакви екзотични подправки и нетрадиционни продукти.

 

Стрелец

 

Много обичат храната, както и да опитват нови неща. Стрелците харчат големи суми за нетрадиционниястия. Когато са в ресторант, задължително поръчват първо, второ и трето, глезят се със скъпи десерти и различни напитки. Така релаксират, а и искат да пробват екзотичните храни. Те пътуват много, държат да опитат всякаква кухня.

 

Водолей

 

За тях просто храната е религия. Те обожават да ядат, могат да го правят почти по всяко време на деня, не спазват определени часове за закуска, обяд и вечеря. Снабдяват се с ядки, десерти, млека, различни плодове и зеленчуци. Обичат да ходят по ресторанти, за да ядат по-качествена храна и да изпробват нови ястия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...