.

4 зодии, които обичат зимата

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които обичат зимата
Снимка: Pixabay

Някои хора не понасят студа и копнеят за лятото и топлите дни на плажа и край басейна. Но други са очаровани от зимата. Харесват им празничното настроение, коледните светлини, игрите в снега, топлите вечери с филм и горещ шоколад вкъщи. Ето кои зодии обичат зимата, според "Times of India".

 

Телец

 

Характерът им е олицетворение на зимата и Телците се чувстват в свои води през този сезон. Те са спокойни, уравновесени, на моменти хладни, но и много сериозни. През зимата ежедневието не е толкова забързано и имаме повече време за почивка и любими занимания. Освен това, тези зодии копнеят за комфорт и се наслаждават на уюта вкъщи, а през зимните месеци прекарваме най-много време вътре. Телците обожават да се завият, да гушнат любимия човек, да пийват нещо вкусно и да гледат телевизия вечер.

 

Рак

 

Други зодии, които са големи домошари. Нищо не ги прави по-радостни и доволни от това да прекарат време вкъщи с любимите хора. Там им е най-комфортно и спокойно. Правят си кафе или горещ шоколад, пускат любимия сериал или коледни филми и това е истинска терапия за тях. Много обичат да прекарват време с роднините и половинката, а празниците са време именно за това. 

 

Дева

 

Тези зодии просто са омаяни от снега. Обожават да виждат натрупалия сняг навън и да опитват да хващат снежинки. Освен това, през този сезон Девите имат най-много време за себе си и могат да подреждат вкъщи, да се занимават с хобитата си. През студените дни и нощи, хората не излизат толкова често и така Девите не е нужно да отделят много внимание на приятелите. Уютно им е да са в дома си.

 

Скорпион

 

Те са родени малко преди да настъпи същинската зима и усещат, че обичат този сезон. Скорпионите също обожават да се гушкат с любимия човек през студените зимни вечери, да пият горещ шоколад, да четат книга и да гледат филми. През зимните месеци имат повече време за това. Харесват им и празничните събирания със семейството - тогава винаги много се смеят и е весело; спомнят си за детството. Коледното настроение ги завладява лесно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
2
!
Отговори
i az obojavam zimata
Страница 1 от 1