.

3 зодии, които не понасят общите приказки

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които не понасят общите приказки
Снимка: Pixabay/silviarita

Воденето на разговори на ежедневни теми може да е истинско предизвикателство за някои хора. Те не са сред най-общителните, мразят да говорят празни приказки, държат да водят само задълбочени разговори и с тях често може да цари неловко мълчание. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Те са страхотни приятели и добри колеги. Разбират се чудесно с хората, които работят, обичат и да прекарват време с приятелите. Но да създават връзки и да водят дребни разговори не е лесно за тях и им коства усилия. Те просто не си пасват с някои хора и не искат да общуват с тях, да се правят на заинтересовани. Често цари неловка тишина, когато са с представители на емоционалните водни зодии - Рак, Скорпион, Риби. Трудно им е да завързват разговори на ежедневни теми с тях.

 

Водолей

 

Да разчупите ледовете с Водолея е невероятно сложна задача. Ако не се познавате добре и няате много общо с тях, едва ли те ще искат да говорят дълго с вас. Не обичат да се включват в говоренето на общи приказки. За някои това са просто разговори от учтивост, но Водолеите не гледат така на тях. За тях това е загуба на време. Обичат задълбочените дискусии, полезните разговори. Те планират много добре свободното си време и предпочитат да го запълват с хобита или учене на нови неща, отколкото с празни приказки.

 

Скорпион

 

Скорпионите са наблюдатели и могат щастливо да прекарат часове, гледайки хората в метрото, в парка или в офиса, без да проронят думичка. Но никога не биха губили времето си, разговаряйки с хора, които не са им близки и с които нямат много общо. Според тях, от наблюдаването на хората, реакциите и поведението им, се научава много повече. Чудесни слушатели са - това им е по-интересно от говоренето, а и са потайни относно себе си. Понякога другите хора ги мислят за странни, но Скорпионите не се притесняват от тишината. Мразят дребните разговори.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...