.

Чуден АВГУСТ за 3 зодии!

Ето кои са късметлиите

Ивета Иванова
Чуден АВГУСТ за 3 зодии!
Снимка: Pixabay/mintchipdesigns

Август вече е тук! Предстои ни последния изцяло летен месец, но той винаги е горещ, вълнуващ, пълен със страсти, флиртове, приятни емоции, незабравими ваканции и приключения. Кои зодии ще имат най-много късмет през август? Вижте прогнозата на "Elite Daily".

 

Телец

 

Стават по-креативни през периода. Те обичат да изразяват себе си чрез творчество и артистични прояви. През август ще им е по-лесно да се свържат с тази своя артистична страна. Фокусът ще е върху това как да изразят себе си по по-креативен начин. Стават по-продуктивни. Ще помислят върху това как разпускат и как могат да се чувстват по-пълноценни и радостни. През месеца ще се наслаждават истински на живота.

 

Дева

 

Тези зодии ще са под светлините на прожекторите. Техният сезон настъпва на 23-и август и те са център на внимание. По принцип, не обичат цялото внимание да е насочено към тях, но го заслужават. Стават по-енергични, помагат на себе си и околните, вглеждат се в детайлите, мислят как да се почувстват по-пълноценни. Ще са заети, захващат се с много нови проекти, отговорности, правят планове. Но това им харесва, а и нещата им се получават лесно. Девите ще общуват много. Хората търсят съветите им, да не се колебаят, а да споделят.

 

Козирог

 

Духовни пробуждания за Козирозите. Прекрасно време да предприемат духовно пътуване или да се отправят на истинско пътешествие - особено в края на месеца. Ще помислят дали наистина правят желанията си приоритет и как може да направят това по практичен начин. Периодът е чудесен да започнат да четат нова книга, да ходят на курс или да резервират ваканция. По принцип, Козирозите трудно предприемат промени, но през август ще искат да разширят хоризонта си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...