.

Сезонът на Девата - какво да очакват зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Сезонът на Девата - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Девата започва на 23-и август и продължава до 22-и септември. Това е време, в което да оставим настрана летните купони, да се фокусираме над задачите си и да станем практични. Земните знаци Дева, Телец и Козирог ще имат много късмет през периода, а подвижните знаци Близнаци, Стрелец и Риби ще са под напрежение. Ето какво ви очаква през сезона, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Темата на месеца е заетост и работа. Имат много задължения, трябва да довършат доста доклади, задачите им се увеличават и се чувстват много изморени от всичко това. Да почистят, подредят около себе си, да станат организирани отново и ще видят, че животът ще им се стори много по-лесен.

 

Телец

 

Периодът им помага да се научат да обичат работата си. Дори да работят нещо скучно и еднообразно, все пак успяват да вложат своя пламък и нюх, и така постигат резултати, от които се гордеят. На фокус са и романтиката, секса, забавлението - нека се отпуснат малко и да флиртуват.

 

Близнаци

 

Сезонът на Девата поставя на фокус семейството и живота вкъщи. Близнаците са социални, но сега ще прекарват повече време в дома. Хубаво е да подредят и да украсят дома. Може и да работят върху отношенията с родители/съквартиранти. Жилището ще се превърне в истински дом през периода.

 

Рак

 

Практичната и сериозна природа на Девите повлиява на Раците. Ще им помогне да балансират - Раците обикновено са много емоционални, с променливи настроения, но сега ще намерят златната среда. Мислят по-ясно и ще изразяват мислите и чувствата си по-добре. Ще им е по-лесно да се свързват с другите. Нека кажат това, което трябва да кажат.

 

Лъв

 

Техният сезон свърши и вече няма да са под светлините на прожекторите. Време е да се фокусират и отново да се захванат с работата. Имат възможност да се справят страхотно с довършването на проект и да получат награди. Направо ще блеснат на работното място, няма да е изненада, ако получат бонус. А после - нека се поглезят, както те си знаят!

 

Дева

 

Техният сезон е и е време да заблестят! Разбират се по-добре с околните и много им върви през периода. Могат да подобрят връзки, проекти, да постигнат страхотни неща в работата. Да помислят кое и кои хора са най-важни за тях. И да се фокусират над това. Да работят здраво, да дават всичко от себе си и животът им ще стане чудесен.

 

Везни

 

При Везните няма да има много активност през периода. Едва ли ще започнат нова работа, няма и да се запознават с нови хора. Заети са с работа върху стари проекти, вършене на стари задачи и разправии относно стари връзки. Трябва да сложат някакъв край - или да прекъснат всякакви отношения с някого, както и проекти, или да ги започнат наново.

 

Скорпион

 

Стават много социални през периода. Ще прекарват много време с приятели, създават нови връзки и си изкарват наистина страхотно. Но не всичко ще е розово - трябва да подходят към социалния си живот по практичен начин. Нека пазят най-добрите си приятели, но да прекъснат връзка с токсичните. Както и да прекъснат отношения с човек, който не им дава ясни знаци.

 

Стрелец

 

Всички погледи са вперени в тях, особено на работа. Подредени са, внимателни, фокусирани и ще имат доста работа. Нека не се стресират. Да дадат всичко от себе си и да свършат цялата работа. Ще получат признания и награди, а може и повишение.

 

Козирог

 

Те имат репутация на тясноскроени и понякога са големи инати, що се отнася до възгледите им. Време е да забравят за това. Да се отпуснат. Да слушат околните повече. Да бъдат гъвкави и да чуят различните мнения, дори да ги приемат. Нека отворят ума си и разширят хоризонта си. Важно е да общуват с много хора и да се учат от тях. Страхотен период да опитат нови неща и да опознаят света около себе си по различен начин.

 

Водолей

 

Хората са ги наричали студени, дистанцирани и дори роботи. Но сезонът на Девите ги кара да се потопят в дълбокото и да се отдадат на чувствата си. Особено, що са касае до връзките. Когато са с партньора, ще се радват на еротика и интимност. И ще се фокусират над емоционалната страна от връзката. Ако са необвързани, ще развият чувства към човек, с когото просто са флиртували.

 

Риби

 

При тях на фокус ще са връзките, така че през периода ще искат да са с любимия, да се гушкат, да се радват на романтика. Много по-лесно ще се разбират с хората, ще работят добре с колегите и ще създават нови контакти. Всеки път, когато са с най-добрия приятел, гаджето или дори колега, ще се чувстват прекрасно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...