.

Новолунието в Дева влияе силно на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Новолунието в Дева влияе силно на 4 зодии
Снимка: Pexels/Burak The Weekender

На 27-и август ни очаква новолуние в знака на Дева. Това означава, че трябва да сме по-продуктивни, да прегърнем новото начало, да се гледаме в детайлите и да полагаме нужните усилия. Новолунието ще повлияе по-силно на 4 зодии. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Напоследък чувстват, че енергията им се повишава. Новолунието в Дева ги кара да усещат нуждата от продуктивност, най-вече в дома и семейната среда. Ще споделят информация, която засяга решаването на различни проблеми. Може да има много детайл и да им е трудно да се организират, но ще се захванат с работа и ще са продуктивни.

 

Дева

 

Сега е техният сезон и новолунието е в техния знак, така че те усещат енергията от него най-силно. Те са зодии, които държат на ефективността и организираността, така че ще се чувстват добре по време на събитието. Чака ги ново начало, като може да се заемат с нови задачи, да помагат на хората. На фокус е и кариерата, може да имат доста задължения. Но нека не се стресират и натоварват прекалено, така няма да могат да са продуктивни.

 

Стрелец

 

И при тях ще има ново начало, като то ще бъде свързано с професионалния им живот. Стрелците също стават по-продуктивни. Може да има известно напрежение, тъй като трябва да балансират между работата и връзките. Напоследък научиха много нови неща и в двете сфери, така че е важно да направят малките детайли прироритет. Нека разделят професионалния от личния живот и всичко ще е наред.

 

Риби

 

Тези зодии ще се фокусират върху връзките. Може да има ново начало в романтичната сфера. Ще си служат повече с логиката и ще се вглеждат в детайлите, що се касае до любовния живот. Рибите ще бъдат подтикнати да споделят дадена информация с определен човек. Ще са окуражени и да подадат ръка на човек, който се нуждае от помощ. Да намерят баланса между романтичните връзки и живота вкъщи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...