.

Пълнолунието в Дева сбъдва мечтите на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Пълнолунието в Дева сбъдва мечтите на 4 зодии
Снимка: Pexels/Ron Lach

На 7-и март ни очаква последното пълнолуние за тази зима. То ще бъде в знака на Дева и ще донесе небивал късмет на 4 от зодиите. След дълъг период на стагнация и неактивност, сега предстоят големи и важни прмени. Можем да направим фантазиите си реалност. Ето на кои зодии събитието ще повлияе най-добре, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Фокусът ще е поставен върху семейство и дома. Близнаците ще бъдат подтикнати да анализират различните начини, по които могат да са продуктивни и резултатни, без да са на показ, докато са си вкъщи. Обикновено, те са хора, които не се притесняват много за планирането и организирането. Но сега ще са вдъхновени да използват това, че са общителни и любознателни по природа, за да направят подобрения в жилището. Може да направят нова подредба, украса, да се преместят в нов дом.

 

Дева

 

Много са продуктивни по природа, и сега отново затвърждават това. На фокус ще е начинът, по който изразяват себе си. Винаги търсят нови начини как да помагат на другите. По време на пълнолунието ще имат много задачи и са доста заети. Може да има стресови ситуации, така че да внимават с колко работа се заемат. Желаят да свършат много неща от списъка си със задачи, но това може да ги остави разсеяни. Нека вършат нещата едно по едно и да не губят фокус от голямата картина - така ще са полезни на себе си.

 

Стрелец

 

Подтикнати са да запретнат ръкави и да се захванат със задълженията си. Много са заети по време на пълнолунието, особено в кариерата и професионалния живот. За Стрелците винаги приоритет е крайната цел, а не дребните неща. Но сега е чудесен период да се фокусират върху нещата, които винаги подценяват и пренебрегват. Имат нужда да направят план за действие в работата, сега е времето за това. Ще могат да изпълнят много задължения и да се справят с доста задачи, което ще ги остави доволни.

 

Риби

 

При тях на фокус ще са романтичните връзки. Рибите са подтикнати да станат организирани и прецизни в любовната сфера. Може да помогнат на партньора да се справи с някои отговорности, които са му възложени. Или да дадат чудесни съвети на близък приятел. Ще са фокусирани над това да помагат на другите по време на пълнолунието. Периодът е чудесен именно за това, но нека не пренебрегват и собствените си необходимости. Няма как да помагат на другите, ако самите те не се чувстват добре.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...