.

Сатурн в Риби, какво да очакват зодиите?

Време е за смели мечти!

Ивета Иванова
Сатурн в Риби, какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/HeckiMG

Сатурн премина в знака на Риби на 7-и март и това е едно от най-големите астрологични събития за годината. Още от 2019 г. Сатурн бе във знака на въздушния Водолей, а сега, когато преминава във воден знак, късметът се обръща. На фокус са въображението, фантазиите, ваканциите. Ще можем да мечтаем смело, без да се съобразяваме с правила и ограничения. Най-хубавото е, че Сатурн остава в Риби почти цели 3 години - до 16-и февруари 2026 г. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

 


Овен 

 

На фокус при тях ще са изолацията и интроспекцията. Овните ще анализират психичното си здраве и как могат да направят мира и спокойствието приоритети. Ако не са били достатъчно дисциплинирани, що се отнася до полезни навици и рутинни дейности, сега това се променя. Получават стабилност в тази сфера. Мечтите се сбъдват, но трябва да направят и някои истински жертви, за да ги постигнат.

 

Телец

 

Досега бяха фокусирани над развитието си в кариерата и отговорностите в работа. Сега на преден план излизат приятелствата, социалните групи, контактите. Ангажиментите им, свързани с приятелствата, сега се увеличават. Може да сформират нови групи, различни клубове, да намерят нови партньори и съюзници. Или да поставят важни граници, що се касае до приятелствата и партньорствата. Дори това да им донесе стрес, в края на периода ще са доволни от резултатите, свързани с новите граници.

 

Близнаци

 

При тях на фокус излизат кариерата и публичният имидж. Може да имат повече отговорности и задачи, да трябва да сложат някои граници в тези сфери. Задълженията им се увеличават, но и имат повече шансове за сбъдване на желанията и реализиране на целите. Намират призванието си. За тях свободата и гъвкавостта винаги са били приоритети, но сега добавят стабилност и здрава основа на места, където това им е липсвало. Да не се тревожат, пак ще останат креативни.

 

Рак

 

Отговорностите им се увеличават, както и някои ограничения - всичко това в сферата на духовните практики и търсенето на висшата мъдрост. В тези сфери Раците винаги са били идеалисти и са прегръщали свободата. Но сега усещат, че заради това в духовните им практики е липсвала необходимата основа, струткура. Сега си създават ритуали и навици, които им помагат да достигнат нови висини.

 

Лъв

 

Вниманието им се насочва към границите, споделените ресурси, активите и придобивките. Ще са подтикнати да положат основи и ограничения в някои сфери, в които тези неща са липсвали. Става дума най-вече за финансовата сфера, както и в това как разпределят времето и енергията си за близките и приятелите. Много важен период за връзките. Отначало може да им е трудно да поставят граници, но определено това ще им помогне.

 

Дева

 

При тях на фокус ще бъдат романтичните връзки и партньорствата. Увеличават се прозрачността и яснотата в тези сфери, а и Девите трябва да поемат повече отговорност там в следващите 3 години. Надеждите и идеалите им относно любовния живот разцъфтяват. Но за да стане това, те трябва да поставят някои граници и да проведат някои неприятни и трудни разговори. Това води до 2 неща - или ще започнат дълготрайна, сериозна връзка. Или ще има период на изолация, в който ще поставят нови ограничения и правила относно любовния си живот, за да знаят какво търсят и искат. В края на периода ще са постигнали стабилност.

 

Везни

 

Везните пък ще трябва да създадат основата и да поемат повече отговорност, що се касае до навиците им, рутината им, ритуалите им. Много често те се носят по течението, когато става въпрос за тези неща. През следващите 3 години ще си създадат ефективни системи, начини на работа и важни регулации в тези сфери. Фокусират се повече върху здравето си и доброто си състояние. Нека се грижат повече за тялото си.

 

Скорпион

 

Отговорностите им растат и самите Скорпиони ще усетят, че желаят да поставят основа и да има структура в креативните им проекти, творческите цели, страстите, хобитата и любовния живот. Те изобщо не са организирани, когато става дума за тези сфери, но сега ще намерят стабилността там. Връщат се в реалността. Може да приемат артистичното си хоби по-сериозно Или да променят подхода си към срещите и интимността. Ще постигнат яснота и в края на периода ще са много доволни.

 

Стрелец

 

Най-накрая ще могат да реализират мечтите и целите си, свързани със семейството и живота вкъщи. Поемат повече отговорности в тези сфери. Може да се пренесат в нов дом, да се сдобият с дете, да сключат брак. Най-накрая ще имат повече стабилност и здрава основа в тези сфери. За Стрелците свободата винаги е приоритет и в началото може да се чувстват леко ограничени, но накрая ще осъзнаят, че е трябвало да положат тези граници, за да създадат щастлив дом.

 

Козирог

 

Козирозите винаги са харесвали структурата, границите и стабилността, но сега са подтикнати да ги изследват по един различен начин. Особено, що се отнася до споделянето на своите мисли, идеи и чувства; общуването. Тези зодии винаги са мислили абстрактно и сега ще могат да реализират някои концепции, оригинални идеи. Перфектно време за творческо писане, журналистика, правене на подкаст и т.н.

 

Водолей

 

Сатурн напуска техния знак и вече себеизразяването не е на първо място. Те чувстваха напрежение, що се касае до идентичността им. Сега Водолеите ще опитат да намерят стабилност и да положат здрава основа, що се отнася до паричната сфера, ресурсите и притежанията. Започват да мислят по-реалистично за целите и мечтите си, взимат под внимание финансите. Може да имат повече отговорности, свързани с бюджета и да поставят някои граници.

 

Риби

 

Събитието ще повлияе най-много на тях. На фокус са идентичността и изразяването на себе си. Усещат увеличение на личните отговорности и нужда от стабиност, здрава основа, граници. Те са свободни души и невинаги искат да следват правилата. Но сега стават повече реалисти. Това не означава, че не могат да мечтаят смело. Напротив, дори ще успеят да реализират някои свои идеали и сбъднат някои желания, които са им се стрували невъзможни. Ако им е било трудно да станат по-сериозни, решителни и организирани, сега няма да е така, лесно ще постигнат това.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...