.

Сезонът на Девата - какво чака зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Сезонът на Девата - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/Alexey Surgay

Сезонът на Девите започва днес, 23-и август, и продължава до 22-и септември. Девите са земни зодии, практични и организирани. Сега всички се фокусираме по-малко над драмата и повече над работата, над намирането на решения. Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще имат много късмет сега, а подвижните знаци Близнаци, Стрелец и Риби ще трябва да работят още по-усилено през периода. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

През целия сезон ще са изключително заети и в началото ще са доста изтощени. Овните ще открият, че имат някои нездравословни навици. Преди са се разхождали в парка постоянно, но са спрели да го правят. Обичали са да спортуват, да готвят, а сега поръчват готова храна. Нека се стегнат и отново да си създадат нездравословни навици - те ще останат дългосрочни.

 

Телец

 

Усещат добри вибрации сега. Периодът е посветен на това да изразят себе си. Това може да означава да излязат от черупката си, да станат по-искрени, по-открити. Може и да усетят, че стават много креативни, да творят. Или пък любовта да ги намери по-лесно. Нека не вземат тези неща за даденост, ако искат хубавото да продължи - да положат усилия и енергия, за да останат тези неща в живота им.

 

Близнаци

 

През периода се връщат към корените си. Те или живеят за мига, или гледат напред към следващото вълнуващо нещо, което предстои. Но сега трябва да се върнат на земята и да се фокусират над миналото. Стават домошари, прекарват много време вкъщи, канят гости там. Научават много за миналото си и разсъждават върху живота си досега. Изминали са дълъг път.

 

Рак

 

Сезонът на Девите им помага да излязат от черупката си! Сега им става по-лесно да намерят правилните думи и искат повече да се свързват с другите, да общуват, да излизат. Обикновено са срамежливи, но сега не са такива. Да срещат нови хора ще ги развълнува, а няма да ги тревожи и изтощава. Нека се забавляват.

 

Лъв

 

Да видят банковата си сметка направо си е опасно, когато това се случва малко след рождения им ден. Но трябва да проверят финансовата си ситуация. Сезонът изисква да се отнасят по-практично с парите, защото никога не се знае кога ще имат изненадващ разход. Нека намаляват харчовете за глезотии и да спестяват.

 

Дева

 

Сежа е техният сезон и светът е в краката им. Нека го прекарат по страхотен начин - да се виждат с роднини, приятели, да се отдадат на вълнуващи преживявания с хората, които обичат. Трябва да осъзнаят кои хора и неща имат най-голямо значение за тях. Може да става дума и за конкретна работа, проект или връзка, върху които да се фокусират. В края на периода ще трябва да направят важен избор за бъдещето. Каквото изберат, ще има дългосрочно влияние в живота им.

 

Везни

 

Оставили са някои незавършени неща в миналото, но сега те се завръщат. Става дума за стари връзки, бивши гаджета, приятели, стари професии, проекти. Сега отново ще изискват вниманието им, тъй като цари бъркотия. Гмуркат се на дълбоко и отново откриват всички стари неща и бъркотии, за които са забравили. Трябва да се постави някакъв край, завършек, точка и да продължат напред.

 

Скорпион

 

Скорпионите изключително старателно и внимателно подбират хората в живота си, допускат малко до себе си. Рядко създават нови приятелства. Трябва да проверят какви са новите хора в живота им, да ги анализират, преди да се открият пред тях. Но сега стават по-отворени, склонни са да създават нови приятелства! Срещат много хора сега, някои стават приятели, а може дори да открият най-добрия си приятел.

 

Стрелец

 

От всички зодии, те най-много ще усещат напрежение на работа. Шефовете и колегите им обръщат повече внимание сега. Трябва да са фокусирани и да дадат най-доброто от себе си. Добрата работа, вниманието към детайлите и завършените задачи - за всичко това Стрелците ще бъдат наградени в края на периода. Но ако се спънат и сгафят, всеки ще забележи.

 

Козирог

 

Нека опитат нещо ново и различно, да не държат на познатото. През периода разширяват хоризонтите си. Може да отидат на еднодневно пътешествие или на екскурзия на далечно място. Да четат книги и да гледат филми, които по принцип не биха. Нека внесат разнообразие в живота си. Ще си намерят нови хобита и страсти.

 

Водолей

 

Сезонът на Девите им се отразява на финансовата сфера. Сега е лош момент да взимат заеми. Може да имат изненадващи разходи и неочаквани сметки. Нямат много време да мислят за самите себе си, фокусират се над връзките с близки и скъпи хора. Ако нещата не вървят добре в романтичната им връзка, сега откриват кое е погрешното. Може да се разделят с партньора.

 

Риби

 

Сезонът на Девите е любовен сезон за Рибите. Но сега Меркурий и Венера са ретроградни, така че тези зодии не трябва да започват нови връзки. Нека прекарат периода, ходейки по срещи, запознавайки се с нови хора. Ретроградите цикли и на двете планети приключват преди да свърши сезона на Девите, така че след няколко седмици ще имат яснота кой е правилният човек и може да започнат нова връзка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...