.

3 зодии, които пазят в тайна чувствата и емоциите си

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които пазят в тайна чувствата и емоциите си
Снимка: iStock/Antonio_Diaz

Част от хората не обичат да говорят много за чувствата си и стремежите си. Те ги пазят за себе си, таят ги, не ги споделят и често това, което чувстват и усещат, остава в тайна за околните. Кои зодии са такива? Ето отговорът на "Pink Villa".

 


Стрелец

 

Тези зодии се мислят за магьосници, които имат много трикове. Когато разкрият картите си и споделят какво мислят/чувстват, те сякаш наистина изнасят вълшебно представление, което идва в подходящото време. Оставят всички изненадани. Те се радват на живота и се забавляват, но и стратегически измислят ходовете си. Тактични са, не говорят за планове и чувства, движат се според собственото си темпо. Пазят тайните на другите и своите собствени. Може да са общителни и приятелски настроени, но емоциите им са загадка. Енигматични са, показват се като весели и се пазят, затова не споделят много.

 

Козирог

 

За тези зодии емоциите и чувствата са като едни деликатни цветя. Те ги пазят много, не ги пускат навън. Така се предпазват от неочаквани обрати, неразбирателства и нараняване. Те са стоици, сериозни, лицето им почти никога не издава емоции. Мили са с приятелите, но целите им, стремежите им, чувствата им остават скрити дори за близките хора. Имат голям приятелски кръг в училище, университета, но много малко хора знаят техни тайни. Козирозите предпочитат да говорят за мечтите си, когато вече са ги постигнали. Уверени са, не обичат да се показват като уязвими.

 

Скорпион

 

Чувствата на Скорпионите са едни доста добре пазени крепости, които никой не може да превземе. Дори най-близките им приятели, съюзниците им и роднините им често не знаят какво се случва в живота им и какво изпитват сега Скорпионите. Тези зодии са много чувствителни, но го крият. Предпазливи са, не искат някой да види какво чувстват и за какво копнеят. Мистериозни са и са най-потайните зодии. Не искат околните да се месят в живота им. Пазят чувствата и емоциите за себе си, защото ги е страх да не бъдат наранени. Дори често не споделят мнението си и ще се изненадате какво всъщност мислят по даден въпрос. Мили са, но се показват като много жилави.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...