.

Бобърската луна променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Бобърската луна променя живота на 4 зодии
Снимка: iStock/Chayanan

На 27-и ноември, понеделник, ни очаква пълнолуние в знака на Близнаци. Събитието се нарича още Бобърска луна. Ще научим отговорите на въпросите, които ни тормозят, ще имаме повече яснота в живота си и ще бъдем готови да поемем рискове. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

На фокус и в центъра на вниманието ще бъдат въпросите и концепциите, които имат те. Тези зодии винаги са желаели да съберат повече информация и да разберат повече за света около себе си. Но сега са решени да размишляват върху интересите си още по-задълбочено. Уверени ли са, че това, което знаят в момента е истина и вярно? Ако не, може да е време да разследват нещата. Чувстват се най-много себе си, когато поглъщат нова информация. Чудесен ден да са любознателни и да четат.

 

Дева

 

На 27-и ноември вниманието при тях ще е насочено върху въпросите и дискусиите, свързани с кариерата и професионалния живот. Те винаги бързо информират и образоват другите, и сега са още по-склонни да споделят важни детайли с хората около себе си - и то чрез работата си. Може да сменят работната си позиция или да разберат важни детайли за сегашната си роля на работa. Очакват ги нови неща в кариерата.

 

Стрелец

 

Бобърската луна ще фокусира Стрелците върху романтичните въпроси и партньорства. Ще бъде внесена яснота по много въпроси, които ги интересуват, свързани с любовния им живот. Ако не са сигурни, накъде отива определена връзка или искат да знаят повече за новата си тръпка, сега е чудесен ден за разговори. Да не се страхуват да задават трудни и сложни въпроси. Сега този специален човек е като отворена книга за тях.

 

Риби

 

Пълнолунието в Близнаци насочва енергията им към въпросите, които са останали без отговор и незавършените идеи, свързани с дома и живота вкъщи. Подтикнати са да повислят отново върху състоянието на средата около тях и текущата им ситуация, свързана с дома и местожителството. Важни разговори в дома за Рибите. Затова - те ще се чувстват отдалечени от света навън. Но дискусиите вкъщи ще са интересни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...