.

4 зодии, които не споделят чувствата си

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които не споделят чувствата си
Снимка: iStocl/:nicoletaionescu

Част от зодиите не обичат да говорят за чувствата си. Те не споделят какви емоции изпитват, не разказваг за това как се чувстват, истинска загадка са. Трудно е да прочетете мислите им и да разберете какво изпитват. Мистериозни са. Ето кои са те, според "Times of India".

 


Водолей

 

Те са енергични, жизнени, приключенци, но не обичат да говорят за това какво чувстват. Избягват въпросите и темите за чувствата им и емоциите. За да ги накарате да бъдат по-открити, трябва да спечелите доверието им. Дори тогава, те пак не обичат прекалено емоционалните разговори, признания и споделянето на чувствата. Предпочитат да се изразяват с действия, без думи, но това понякога е проблем за близките им.

 

Телец

 

Много е важно първо да сте приятели с Телците, за да могат те да ви се доверят и да споделят чувствата си. Тях много ги е грижа за близките, но им е трудно да покажат какво изпитват. Страх ги е да не бъдат наранени, затова показват какво чувстват, когато са напълно сигурни, че могат да вярват на някого, когато той се е доказал. Помагат много, но им е трудно да изразят емоциите си.

 

Дева

 

Фокусирани са над това да намират решения на проблемите и да бъдат полезни. Често избират да са мълчаливи и да работят върху задачите си, вместо да обяснят как се чувстват. Предпочитат сами да се справят с чувствата си и сами да ги анализират, а не да ги обсъждат с другите. Показват се като спокойни и леко хладни, крият чувствата си. Ако ги споделят, не им е комфортно - чувстват се на показ, като отворена книга.

 

Козирог

 

Козирозите вярват, че емоциите могат да пречат на работата им. А тези зодии са много работливи, организирани, дисциплинирани, амбициозни. Не искат нищо да им пречи да си вършат задачите и да постигат целите си. Затова не показват как се чувстват. Да бъдат емоционални на публично място за тях е незряло. Дори когато са емоционални, опитват да го скрият и дълго мислят дали изобщо да споделят какво чувстват. Сериозни са и не искат да изглеждат чувствителни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...