.

Вълшебна Коледа за 4 зодии!

Вижте кои са късметлиите

Ивета Иванова
Вълшебна Коледа за 4 зодии!
Снимка: iStock/J Duquette

Най-вълшебното време от годината е тук! След броени дни е Коледа, магията е във въздуха, навсякъде е украсено красиво и пълно с празнични светлинки, ухае на греяно вино, горещ шоколад и коледни сладки. Приятните емоции и времето, прекарано с близки, предстоят за всички зодии, но някои от тях ще имат наистина луд късмет на Коледа. Ето кои са щастливците, според "Collective World".

 


Овен

 

Ще имат много късмет по време на коледните празници, защото те разбират и осъзнават собствената си сила. Няма да позволят на възможностите просто да ги подминат, а ще ги преследват, ще грабнат шансовете си, ще се възползват от хубавото. Не искат да са пасивни и в зоната си на комфорт, ще са активни, главни герои и ще действат. Така сами ще създадат късмета си. Овните ще направят всичко, за да постигнат мир и щастие. Няма да разчитат на никого, знаят, че са достатъчно силни и всичко зависи от тях.

 

Везни

 

Тези зодии ще имат невероятен късмет по време на празниците, просто защото са позитивни и знаят как да мислят положително. Дори когато нещата се развиват зле, те ще останат оптимисти, ще гледат от светлата страна на нещата и ще научат важни уроци, вместо да се самосъжаляват и да се разпадат. Те се усмихват постоянно, опитват се да се наслаждават максимално на живота и приемат всеки ден като подарък. Сега пак ще направят това и оптимизмът им ще им се отплати. Ще ги заведе на място, на което ще са по-щастливи от всякога и ще имат късмет.

 

Козирог

 

Те осъзнават, че късметът им се увеличава, когато полагат повече усилия, трудят се и дават всичко от себе си. Колкото повече енергия влагат в постигането на мечтите си, толкова повече шанс има да ги осъществят. Затова Козирозите ще правят тъкмо това. Ще излизат повече, ще общуват повече, ще дават шансове и така може да намерят любовта на живота си сега. Ще повярват в себе си истински и ще вярват, че могат да сбъднат желанията си - така успехът и щастието ще завладеят живота им по празниците. Най-накрая ще се насладят на малко почивка от работа, ще си прекарат вълнуващо с роднините и ще са в много добро настроение. Това ще им вдъхне кураж да се борят за мечтите си и да рискуват.

 

Риби

 

Това просто е любимито време от годината на Рибите. Няма как да нямат късмет точно по време на коледните празници, когато те са във вихъра си. През празничните дни те ще чувстват, че всичко е възможно. И щом мислят така и са позитивни, наистина ще могат да реализират свои желания, да постигнат красивите си мечти. Празничното настроение, украсата, светлинките, вкусните трапези, времето с близките - всичко това ще повдигне настроението им, но и ще ги направи по-уверени в себе си. Те самите ще останат изненадани от себе си. Ще се чувстват големи късметлии, тъй като всичко, за което са мечтали, ще е на една ръка разстояние. Чака ги много весела Коледа.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...