.

Невероятен МАРТ за 5 зодии!

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Невероятен МАРТ за 5 зодии!
Снимка: iStock/OKrasyuk

Март е тук и носи уют, но и един свеж полъх, ново начало, предизвикателства. Изпращаме зимата и се наслаждаваме на последните уютни, топли зимни вечери вкъщи и на снежните приключения. Но и усещаме как пролетта идва, как времето става по-слънчево и топло, как ни чакат нови приключения с любими хора навън, как се зареждаме с енергия и сме готови за ново начало с настъпването на пролетния сезон. Ето за кои зодии месецът ще бъде наистина вълшебен, според "Know Insiders".

 


Лъв

 

За вас март ще бъде период, в който ще откриете свои нови способности, ще развивате силните си страни и ще се възползвате от шансовете си. Чака ви невероятен успех. Ще намерите щастието и ще постигнете целите си. Не пропускайте възможност да промените живота си. Може да получите всичко, за което мечтаете, но трябва да действате, за да се случи това.

 

Козирог

 

Началото на пролетта може да е най-щастливият ви период от годината. Ще се чувствате безгрижни, по-весели, ще ви е някак по-леко, спокойно и приятно, ще сте свободни. Още повече, ще имате шанс най-накрая да забравите за проблемите и да се освободите от теглото, което носите. Слънцето изгрява в живота ви, чака ви ново начало, пробуждане и ще сте изпълнени с хармония.

 

Водолей

 

Месец март е наистина звездно време за вас! С началото на пролетта, вашият живот започва да се променя към по-добро. Най-накрая ще може да дишате свободно, да сте по-спокойни и да спрете да се тревожите. Напълно е възможно нови обожатели да се появят в живота ви. Освен това, ще има внезапни и хубави кариерни възможности за Водолеите. Тези зодии може да имат и непланирани пътувания през месеца.

 

Стрелец

 

През месеца може да си поставите нова и много амбициозна цел. Направете го, движете се напред, бъдете уверени, не спирайте и не се предавайте, дори когато някой опитва да ви обезкуражи и ви каже да не преследвате тази своя мечта. Слушайте сърцето си и не се страхувайте да промените нещата. Помнете, че щастието ви вече е съвсем близо.

 

Овен

 

Периодът ще ви позволи най-накрая да си починете и да релаксирате по-често. Това е основната ви награда за месец март. Отпуснете се, подарете си повече почивки, а след това се заемете с важната работа и не избягвайте проблемите. През месеца ще може да се заредите с енергия, за да се справите с предизвикателствата. Така ще може да постигнете всичко, което искате и да останете доволни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...