.

3 зодии, родени за актьори

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, родени за актьори
Снимка: iStock/EvgeniyShkolenko

Някои зодии имат актьорски заложби от малки. Те имитират хората около себе си, обичат изкуството, могат да са драматични, винаги се занимават с нещо, артистични са, подвижни, готови за приключения, искат фокусът да е върху тях. Вижте кои са родени за актьори, според "Times of India".

 


Лъв

 

Лъвовете са родени лидери и много ексцентрични, артистични. Те са харизматични, уверени, чаровни - знаят как да печелят симпатии, да бъдат забелязани. Освен това, обожават да са център на внимание, да са под светлините на прожекторите, така че им отива да са актьори. Искат главната роля, трябва да изпъкнат. Те са общителни, експресивни, показват емоциите си, страстни са, влагат цялата си душа в изкуството си. Това много им помага. Борят се, не се предават лесно, държат на страстта си, това им помага да омайват на сцената и екрана, да сияят.

 

Телец

 

Те са дисциплинирани хора, последователни, старателни, стабилни. Може да разчитате на тях - ще научат репликите, ще влязат в образ, ще се постараят. Хубавото е, че бързо се адаптират, могат да влизат в различни роли и да покажат различни свои версии. Обичат изкуството и затова дават всичко за него, влагат сърцето си в ролята. Показват най-разнообразни характери, чувства, емоции. Бързо схващат, отлични комуникатори са, социални са и им харесва да работят в екип. Наслаждават се на времето си на сцената.

 

Везни

 

Тези зодии също са големи естети и много обичат изкуството. Везните са приключенци, оптимисти, позитивни, отворени към света и приемащи чуждото мнение. Това им позволява лесно да се сработват с други артисти, да влизат в различни роли, да пресъздават всякакви емоции и чувства, да се впуснат в ново предизвикателство. Любопитни са, общителни, обичат да учат, да слушат различни истории, да изследват нови идеи. Това им помага да играят разнообразни неща и да станат популярни. Страхотни актьори са.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 3 седмици
0
1
!
Отговори
oh mili4kite
Страница 1 от 1