.

3 зодии, които са добри по математика

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които са добри по математика
Снимка: iStock/r_mackay

На някои зодии просто им се отдава да смятат, да работят с числа, да решават задачи. Те са добри по математика, точните науки им харесват и винаги може да разчитате на тях, що се касае до математически задачи. Ето кои са те, според "Times Of India".

 


Дева

 

Девите са познати като организирани, точни, прецизни зодии, които са наистина педантични, внимателни, отговорни и забелязват всеки детайл. Само от това описание става ясно, че няма как математиката да не им се отдава - точна наука, пълна с правила, теореми, закономерности. На Девите им харесва, че е предвидима, има ясни правила в нея. Освен това, тези зодии са добри в решаването на проблеми, казуси, затова лесно решават задачите. Аналитични са и се досещат какво да направят. Служат си с логикатка, обръщат внимание на детайлите и това им помага да решават логически задачи.

 

Телец

 

Тези зодии са упорити, постоянни, търпеливи, прагматични. Математиката им допада, тъй като се свързва именно с практичност, точност, последователност. Отговорните и презицни Телци лесно учат по математика и всичко им се струва ясно, разбираемо. Използват изчисляването за много неща в живота, не само в училище, и това много им помага. Така те лесно взимат решения, знаят как да разрешат проблеми и задачи, правят много сметки. Добри са по математика.

 

Близнаци

 

Те са познати като интелигентни, остроумни, адаптивни, любопитни. Тези им качества им позволяват да схващат сложни задачи, да не се предават лесно, когато трябва да решат нещо трудно, да се сещат за възможно решение преди другите, да търсят отговори на нетрадиционни места. Мислят много, обменят идеи с околните, правят необходимите изчисления и бърдо се досещат как да решат математическите задачи. Харесва им това, че могат да свържат математиката с музиката, с изкуство, с астрономия и да видят връзките между тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 3 седмици
1
2
!
Отговори
moje bi ...ne znam
Страница 1 от 1