.

Най-щастливият ден от лятото за всяка зодия

Ето кой е той

Ивета Иванова
Най-щастливият ден от лятото за всяка зодия
Снимка: iStock/Mykola Sosiukin

Лятото е на прага ни. Времето става по-топло и слънчево, дните са по-дълги, можем да излизаме повече и всеки се вълнува за това, което предстои през топлия сезон. Във въздуха сякаш има една магия сега. Кой ще е най-щастливият ви летен ден? Ето прогнозата на "Parade".

 

Овен - 11-и юли

 

Тогава планетата на любовта Венера влиза в Лъв и носи на Овните страст, вълнения, трепети, интересни събития. Романтиката и любовта са на фокус. Тези зодии стават по-уверени, магнетични и е трудно някои да им устои. Излъчват чар, стават център на вниманието и ще имат много ухажори. Ще се забавляват, но и ще намерят лоялен човек.

 

Телец - 8-и юни

 

Марс влиза в Телец тогава. Това позволява на тези зодии да започнат да работят по желанията си, да предприемат стъпки, да действат. Уверени са, излъчват супер енергия и сякаш нищо не може да ги разклати. Имат ясна визия какво искат да постигнат през тази година и сега е време да започнат да правят планове за действие, които ще им помогнат да сбъднат мечтите си.

 

Близнаци - 6-и юни

 

Тогава има новолуние в техния знак. И Близнаците имат мисия - да открият повече за себе си, да покажат новото си аз. Новолунието е време за ново начало, свежест, а и Юпитер е в Близнаци. Тези зодии получават повече вдъхновение, подобряват комуникационните си умеия, както и социалните си умения. Прекрасен ден да се запознаят с нови хора, да излизат, да изпъкнат, да покажат себе си. Нека новото приключение започне!

 

Рак - 5-и юли

 

Най-щастливият им ден е тогава, когато има новолуние в техния знак. Тогава ще усещат енергията във въздуха, емоциите им взимат връх, но това им помага. Отдават се на интуитивната си страна и получават достъп до портала между физическия и духовния свят. Чудесен ден да поканят нови мечти в живота си.

 

Лъв - 4-и август

 

Ще имат най-много късмет на този ден, когато новолунието ще е в техния знак. Това събитие ще ги покани да преоктрият себе си. Сега имат шанс да се освободят. Новолунието ги окуражава да се отдадат на интроспекция и да работят върху подобряване на себе си. Тогава трябва да вярват на инстинктите си, да вземат смели решения и да преследват това, което наистина желаят. Нека анализират целите си и да осъзнаят какво искат от бъдещето.

 

Дева - 16-и юни

 

Лятото е чудесен период за Девите да се свържат отново със старите приятели, такива, които не са виждали от много време. Планетата на любовта Венера влиза в Рак на 16-и юни. Тогава Девите стават по-сантиментални, мислят за стари летни любови и мечтаят за бъдещи връзки. Транзитът носи една вълна на носталгия и нежност. Тези зодии ще усещат емоциите и чувствата на хората около тях. Нека се потопят в тези сладки моменти и да създадат страхотни спомени с близките си.

 

Везни - 29-и август

 

Планетата на любовта и красотата влиза във Везни на 29-и август. Така, въпреки че предстои краят на лятото, Везните не се натъжават - напротив, магичните летни моменти ще продължат още дълго за тях. Венера ги управлява и на този ден тя им носи хармония, красота, романтика. Преходът от лято към есен ще е гладък и лек за Везните, те ще са благодарни. Усещат баланс, спокойни са. Перфектно време да направят живота си по-романтичен - да се погрижат за себе си, да се поглезят, да се насладят на скъпи и изтънчени неща. Хармонията и любовта ги завладяват, чувстват се прекрасно.

 

Скорпион - 9-и юли

 

Скорпионите да се подготвят за глътка чист въздух през това лято. Астероидът Палас беше ретрограден, но на 9-и юли това приключва и той отново е директен. Това носи вълна на яснота и вдъхновение за Скорпионите. Астероидът Палас се свързва с креативността, иновациите. Сега е времето тези зодии да се гмурнат в тези дълбоки, сложни проекти и задачи, които все отлагаха. Сега ще умеят да решават задачите по-добре и по-бързо от всякога. Ще им е лесно да преминат през препятствията и да намерят иновативни решения.

 

Стрелец - 9-и август

 

Астероидът Юнона влиза във Везни на 9-и август. Това е астероидът на брака и той кара Стрелците да изпаднат в по-романтично, любовно настроение. Приятелствата им стават по-силни, социалните контакти са в подем. Има шанс да намерят любовта чрез общ познат, обща връзка с някого или нещо, или дори да си паднат по близък приятел. Ако вече са обвързани, това е добър момент да споделят любовта с близки и роднини, да отпразнуват специалната връзка.

 

Козирог - 21-и юни и 21-и юли

 

Те са единствените зодии с две най-щастливи дати през това лято. Това е така, защото на тези дати ще има пълнолуния в техния знак. Фокусът е върху идентичността им, увереността им, енергията им. На 21-и юни ще са поканени да направят смели стъпки към целта си. Ще станат по-уверени, ще грабнат шансовете, ще преследват това, което искат, ще направят това, което преди ги е било страх да направят. На 21-и юли се отдават на момента, яхват вълната, радват се на постиженията си и продължават да работят за желанията си. Трябва да затвърдят печалбите и още повече да прескочат границите.

 

Водолей - 19-и август

 

Тогава ще има пълнолуние в знака на Водолей. Това е моментът, в който да отпразнуват отдадеността, която показаха през последните няколко месеца. През това лято те работят здраво и тогава ще видят, че усилията им не са напразни, всичко им се отплаща. Нека на този ден си заделят малко свободно време, за да празнуват с приятели, колеги, съученици, съмишленици, дори непознати. Прекрасен ден за общуване, свързване с хората и потапяне в постиженията.

 

Риби - 24-и август

 

Рибите да се подготвят да се вмъкнат в един приказен свят, мечтан свят в края на лятото. Там те ще се радват на уединение. На 24-и август Веста, астероидът на дома, уюта, безопасността и предаността, влиза в знака на Дева. Този транзит носи на Рибите едно чувство на завършеност, удовлетвореност, що се касае до връзките и любовния живот. Тези зодии отново ще се отдадат на връзките, които са здравословни. Ако прегърнат тази енергия, може отново да станат най-добрата версия на себе си. Това носи ползи и на самите тях, и на близките им. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...