.

Новолунието носи вълнение и късмет на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Новолунието носи вълнение и късмет на 4 зодии
Снимка: iStock/Abdulkadir ARSLAN

Днес, 6-и юни, има новолуние в Близнаци. Сега сме подканени да поставим себе си на първо място, да кажем ясно какво мислим, да говорим за нашата истина, нашите възгледи и виждания, да общуваме повече. За някои зодии събитието носи късмет и вълнуващо приключение. Ето кои са те, според "Parade".

 


Близнаци

 

Новолунието е в техния знак и не е изненада, че ще са най-повлияни от него. На фокус сега са имиджът им, идентичността им, увереността им. Сега тези зодии ще се почувстват по-могъщи и силни, ще се осмеляват да поемат рискове и да правят драстични промени, ако това значи, че ще се доближат до целите си. Те трябва да се отдадат на учене, да попият много нова информация от влиятелните хора около тях, да работят за мечтите си. Една от силните страни на Близнаците е, че те не се страхуват да бъдат видени как опитват нови неща. Усилията им ще бъдат възнаградени сега, ако покажат себе си и позволят на талантите им да блестят.

 

Дева

 

Девите да се подготвят да очароват всички до края на седмицата! Новолунието преместа фокуса върху нови шансове и възможности, що се касае до кариерата им и публичния им имидж. Сега тези зодии са по-готови от всякога да споделят идеите си и да кажат всички правилни неща на правилните хора. В началото тези връзки и контакти може да им се струват обикновени, но като открито споделят идеите си, вижданията си и позволят на плановете си да се развиват, получавайки обратна връзка, Девите ще станат по-уважавани и влиятелни в следващите месеци.

 

Стрелец

 

Тези зодии да се подготвят за много вълнение и тръпки в любовния живот през следващите седмици. Всичко това започва още с новолунието днес. Сега на фокус са партньорствата, връзките и страстта. Идеален момент да се пробват с някого, да кажат какво мислят, да споделят за чувствата си. Независимо дали са необвързани, дали търсят специален човек или просто искат да върнат магията и тръпката в дългата връзка, Стрелците стават наистина уверени, готини, чаровни. Обясняват какви са най-големите им желания и създават магични моменти.

 

Риби

 

Те трябва да разкрият своята истина по време на новолунието в Близнаци. На 6-и юни фокусът им се измества към дома, безопасността, домашната сфера. Домът им трябва да е тяхното светилище, убежище, но напоследък го усещаха като място, в което непрестанно са подложени на някакви очаквания. Може би са навредили на себе си и са се изморили, ако са се потивали да живеят по стандартите на друг човек. Събитието ги подканя да копаят надълбоко, да открият какво се случва, как се чувстват и в какво наистина вярват.  Сега Рибите ще имат възможност да вкусят свободата както никога преди не са. Те ще дефинират наново реалността и ще направят излекуването приоритет.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 седмици
0
1
!
Отговори
ne viarvam na ni6to
Страница 1 от 1