.

3 зодии, които не умеят да създават дълги приятелства

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които не умеят да създават дълги приятелства
Снимка: iStock/Primorac91

За някои зодии да създават дълготрайни, здрави и силни приятелства е приоритет. Те умеят да правят това, раздават се за близките си, винаги им обръщат внимание и им помагат. Но други зодии са по-разсеяни, лекомислени, не толкова сериозни. Те могат да общуват с много хора, но рядко създават силни и дълги приятелства. Държат повече на забавлението, веселието, често сменят компании и нямат много стари приятели. Ето кои са те, според "Bustle".

 


Близнаци

 

Те са управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията. Познати са като много общителни личности, адаптивни, с доста хобита, интереси и мнения, които постоянно се променят. Това е една от причините Близнаците да нямат солиден и здрав приятелски кръг. Те постоянно прескачат от едно нещо към друго. Създават контакти и приятелства на курса по грънчарство, после във фитнеса, после на скалното катерене. Но когато интересите им се променят, намират други приятели на други места. Обичат да опитват нови неща, социални са, затова често сменят компаниите и приятелските си кръгове. Не искат еднообразие, става им скучно. Лесно им е да разговарят с непознати, бързо да се сближават с някого, но и също толкова бързо отношенията да приключат.

 

Стрелец

 

Подобно на Близнаците, те са социални, обичат да опитват нови неща и да ходят на различни места. Стрелците са познати като скитниците и приключенците на зодиака. Те са много любопитни, жадуват за нестандартни и нови преживявания. Не стоят дълго на едно място, така че трудно могат да създадат здрави и дълготрайни приятелства. Тези огнени зодии постоянно пътуват, опознават различни хора от различни култури, създават чудни спомени, но тези отношения с чужденци не траят дълго. Освен това, те имат много интереси, изпробват различни хобита, следват страстите си. Чрез хобитата, пътуванията и т.н., те създават някакви временни приятелски отношения, според ситуацията, но после отиват към следващите. Винаги са готови за следващите приключения и следващите запознанства.

 

Водолей

 

Тези зодии са управлявани от Уран - планетата на внезапните промени и оригиналното. За Водолеите често разни каузи, идеи, проекти са много по-важни от отношенията с хората и затова трудно създават стабилни приятелства. Те обичат иновациите, мислят напредничаво, постоянно търсят нови перспективи и работят върху идеите си, целите си. Това им е достатъчно и не обръщат много внимание на близки, приятели. Съсредоточават се върху мисията си. Създават приятелства с хора, с които имат общи възгледи, интереси, познания - колеги, съученици и т.н. Но бързо им омръзват тези отношения, вървят към следващата си идея, следващата си мисия, записват нов курс и срещат нови хора. Често попадат в различни среди и компании, не се задържат дълго на едно място. Може да сте много близки с тях, докато работите върху определен проект или кауза, и след няколко месеца да спрете да ги виждате.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...